Seyir halindeki otomobilde yangın

ASAYİŞ 05.07.2020 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Seyir halindeki otomobilde yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde seyir halindeki otomobilden dumanlar yükselince sürücü arabayı kenara çekerek kendisini dışarı attı.   Olay, Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi Örnek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 32 LD 028 plakalı otomobilin motor kısmında bir anda dumanlar yükseldi. Sürücü otomobili kenara çekerek itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.     Dumanların yerini bir süre sonra alevler aldı. İhbar üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri olay yerine gelerek araç yangınına müdahale etti. Müdahale edilen yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Otomobil yangınınsa herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmazken otomobilde maddi hasar meydana geldi.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde seyir halindeki otomobilden dumanlar yükselince sürücü arabayı kenara çekerek kendisini dışarı attı.

 

Olay, Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi Örnek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 32 LD 028 plakalı otomobilin motor kısmında bir anda dumanlar yükseldi. Sürücü otomobili kenara çekerek itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

 

 

Dumanların yerini bir süre sonra alevler aldı. İhbar üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri olay yerine gelerek araç yangınına müdahale etti. Müdahale edilen yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Otomobil yangınınsa herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmazken otomobilde maddi hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.