Seyir halindeyken alev alan aracı itfaiye söndürdü

ASAYİŞ 14.09.2018 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Seyir halindeyken alev alan aracı itfaiye söndürdü

Denizli-İzmir Karayolu üzerinde hareket halindeyken alev alan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre İzmir istikametinden Denizli istikametine ilerlemekte olan otomobil henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı bir anda alev aldı. Aracının alev aldığını fark eden sürücü aracını yol kenarına park ederek, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbarla birlikte olay yerine Gümüşler Şubesi’nden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları müdahale ile yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangınla birlikte araçta maddi hasar meydana geldi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.        

Denizli-İzmir Karayolu üzerinde hareket halindeyken alev alan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre İzmir istikametinden Denizli istikametine ilerlemekte olan otomobil henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı bir anda alev aldı. Aracının alev aldığını fark eden sürücü aracını yol kenarına park ederek, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbarla birlikte olay yerine Gümüşler Şubesi’nden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları müdahale ile yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangınla birlikte araçta maddi hasar meydana geldi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.