Sıcak havaya dayanamayan köpek süs havuzunda serinledi

DENİZLİ 03.07.2020 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sıcak havaya dayanamayan köpek süs havuzunda serinledi

Denizli’de, son günlerde etkisini arttıran sıcak hava nedeniyle, vatandaşlar kendini parklara ve gölgeliklere atarken, sıcaktan bunalan bir köpeğin süs havuzunda yüzmesini görenlerin dikkatini çekti.   Denizli'de hava sıcakları etkisini sürdürüyor. Meteoroloji verilerine göre 39-40 derece olan sıcaklar, şehir merkezindeki termometreler ise 45 dereceyi gösterdi. Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Denizli'de dışarı çıkan vatandaşlar sıcaklardan bunalınca kendini gölgeliklere bıraktı.   Şehir merkezinde sürekli dolaşan köpeklerden biri, sıcaktan bunalarak kendini Delikliçınar Yeni Cami önündeki süs havuzuna attı. Havuz içinde serinlemek için yürüyen köpeği gören Cuma Namazından çıkan vatandaşlar ilgi göstererek, o anları cep telefonları ile kaydetti. Bazı vatandaşlar hem şaşırırken, bazıları ise tebessüm etti.   Sıcaktan bunalan köpek serinlemek için girdiği havuzda bir süre yürüdükten sonra havuzdan çıkarak gözden kayboldu.  

Denizli’de, son günlerde etkisini arttıran sıcak hava nedeniyle, vatandaşlar kendini parklara ve gölgeliklere atarken, sıcaktan bunalan bir köpeğin süs havuzunda yüzmesini görenlerin dikkatini çekti.

 

Denizli'de hava sıcakları etkisini sürdürüyor. Meteoroloji verilerine göre 39-40 derece olan sıcaklar, şehir merkezindeki termometreler ise 45 dereceyi gösterdi. Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Denizli'de dışarı çıkan vatandaşlar sıcaklardan bunalınca kendini gölgeliklere bıraktı.

 

Şehir merkezinde sürekli dolaşan köpeklerden biri, sıcaktan bunalarak kendini Delikliçınar Yeni Cami önündeki süs havuzuna attı. Havuz içinde serinlemek için yürüyen köpeği gören Cuma Namazından çıkan vatandaşlar ilgi göstererek, o anları cep telefonları ile kaydetti. Bazı vatandaşlar hem şaşırırken, bazıları ise tebessüm etti.

 

Sıcaktan bunalan köpek serinlemek için girdiği havuzda bir süre yürüdükten sonra havuzdan çıkarak gözden kayboldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.