Şırnak'ta bombalı araçla saldırı önlendi

GÜNDEM 10.06.2016 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Şırnak'ta bombalı araçla saldırı önlendi

Şırnak merkeze bağlı Dağkonak köyü yakınında bulunan askeri gözetleme kulesine PKK'lı teröristler bombalı araçla saldırı girişiminde bulundu.

 Askerlerin erken müdahalesi ile araç etkisiz hale getirilerek, olası bir facia önlendi. Şırnak-Uludere Karayolu'nun 7'inci kilometresinde bulunan asker ve korucuların nöbet tuttuğu gözetleme yerine bugün saat 17.30 sıralarında PKK'lılar tarafından bombalı araç ile saldırı girişiminde bulundu. Habertürk'ün haberine göre; Askerlerin aracı erken fark etmesi olası bir faciayı önledi. Askerler tarafından bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi. Patlama sesi Şırnak merkez ve Balveren Beldesi'nden duyuldu. Bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.  
Şırnak merkeze bağlı Dağkonak köyü yakınında bulunan askeri gözetleme kulesine PKK'lı teröristler bombalı araçla saldırı girişiminde bulundu.

 Askerlerin erken müdahalesi ile araç etkisiz hale getirilerek, olası bir facia önlendi.

Şırnak-Uludere Karayolu'nun 7'inci kilometresinde bulunan asker ve korucuların nöbet tuttuğu gözetleme yerine bugün saat 17.30 sıralarında PKK'lılar tarafından bombalı araç ile saldırı girişiminde bulundu.

Habertürk'ün haberine göre; Askerlerin aracı erken fark etmesi olası bir faciayı önledi. Askerler tarafından bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi. Patlama sesi Şırnak merkez ve Balveren Beldesi'nden duyuldu.

Bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.