Şırnak'tan Acı Haber: 3 Şehit, 1 Yaralımız Var

GÜNDEM 16.04.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şırnak'tan Acı Haber: 3 Şehit, 1 Yaralımız Var

Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırıda; 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı.   Şırnak'ta Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı.   TERÖRİSTLER UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDI Edinilen bilgiye göre, Bestler Dereler bölgesinde konuşlandırılan Kuyu Tepe Üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi.   3 ASKER ŞEHİT OLDU, 1 ASKER YARALANDI Saldırıda 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.   HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI Şehit olan askerler ve yaralı asker bölgeden helikopterle alınarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırıda; 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı.

 

Şırnak'ta Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı.

 

TERÖRİSTLER UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre, Bestler Dereler bölgesinde konuşlandırılan Kuyu Tepe Üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

 

3 ASKER ŞEHİT OLDU, 1 ASKER YARALANDI

Saldırıda 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

 

HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Şehit olan askerler ve yaralı asker bölgeden helikopterle alınarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.