Şırnak'tan acı haber geldi: 1 asker şehit

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şırnak'tan acı haber geldi: 1 asker şehit

Şırnak'ta Namaz dağı Sori tepe mevkiinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Şırnak'taki Namaz Dağı  Şerivan Ormanları Sori Tepe Mevkii'ndeki sürdürülen operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu sabah çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu. Bölgede başlatılan operasyon devam ediyor. Şehit askerin cenazesi, helikopter ile Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na oradan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   ÜS BÖLGESİNE ROKETLİ SALDIRI  Öte yandan Şırnak'ta sat 06.00 sıralarında merkez Güneyçam Köyü Üs Bölgesine PKK'lı teröristler otomatik silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma çıktı.Çıkan çatışma ardından PKK'lı teröristler kaçarken, üs bölgesinden PKK'lıların muhtemel kaçış noktaları ateş altına alındı. Operasyonlara ATAK tipi helikopter de havadan destek verdi.
Şırnak'ta Namaz dağı Sori tepe mevkiinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Şırnak'taki Namaz Dağı  Şerivan Ormanları Sori Tepe Mevkii'ndeki sürdürülen operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu sabah çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu. Bölgede başlatılan operasyon devam ediyor. Şehit askerin cenazesi, helikopter ile Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na oradan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

ÜS BÖLGESİNE ROKETLİ SALDIRI 

Öte yandan Şırnak'ta sat 06.00 sıralarında merkez Güneyçam Köyü Üs Bölgesine PKK'lı teröristler otomatik silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma çıktı.Çıkan çatışma ardından PKK'lı teröristler kaçarken, üs bölgesinden PKK'lıların muhtemel kaçış noktaları ateş altına alındı. Operasyonlara ATAK tipi helikopter de havadan destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.