Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

YAŞAM 17.07.2017 - 18:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın kuzeni ve AK Parti Merkezefefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe'nin oğlu Ender Anıl Gökçe dünya evine girdi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın kuzeni ve AK Parti Merkezefefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe'nin oğlu Ender Anıl Gökçe, Hilal Ceren Özkars'ın nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.   Bera Denizli Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne, siyaset,iş dünyası, damat ve gelinin yakınları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikaha, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subasşıoğlu, Başkan yardımcıları, Yusuf Görgüç, Hasan Kılıç, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla şahitlik yaptı.   Başkan Osman Zolan, Damat Ender Anıl ve Gelin Hilal Ceren Gökçe çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, en güzel günlerinde birlikte olurken en kötü günlerinde de birlikte olmaları temennisinde bulundu.   Nikah sonrası davetliler gönüllerince eğlenirken, bizlerde bu kutsal yolculukta Gökçe çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın kuzeni ve AK Parti Merkezefefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe'nin oğlu Ender Anıl Gökçe dünya evine girdi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın kuzeni ve AK Parti Merkezefefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe'nin oğlu Ender Anıl Gökçe, Hilal Ceren Özkars'ın nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

 

Bera Denizli Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne, siyaset,iş dünyası, damat ve gelinin yakınları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikaha, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subasşıoğlu, Başkan yardımcıları, Yusuf Görgüç, Hasan Kılıç, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla şahitlik yaptı.

 

Başkan Osman Zolan, Damat Ender Anıl ve Gelin Hilal Ceren Gökçe çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, en güzel günlerinde birlikte olurken en kötü günlerinde de birlikte olmaları temennisinde bulundu.

 

Nikah sonrası davetliler gönüllerince eğlenirken, bizlerde bu kutsal yolculukta Gökçe çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.