Siyer-i Nebi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

EĞİTİM 10.06.2019 - 16:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Siyer-i Nebi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından  ‘Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi ödül töreni programı düzenlendi. Denizli genelinde dereceye giren ilk beş öğrenciye ödülleri takdim edildi.   Programa çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı. Programda Denizli AGD Ortaokul Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş’ın Kur’an-ı kerim tilaveti, Denizli AGD Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı’nın açılış konuşması, Ortaokul öğrencilerinden Mescid-i aksa şiiri yine Ortaokul öğrencilerinden Abdülhamit Han ve paşa tiyatrosu yer aldı.     Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Denizli AGD Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı şu ifadeleri kullandı; Bizim Siyer-i Nebi yarışmasını yapmamızda ki amacımız Peygamber efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir. Onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Dedi AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk de konuşmasında, Hayatta en güzel şey, Allah ve Resulü’nü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz(sav)’in izinde bir ömür niyaz ediyoruz. Bu çalışmamıza destek veren katkı sunan Tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.     Denizli geneli derece yapan öğrenciler ve okullar   1. Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu Zeynep Sude Öztekin 2. Hulusi Kulaklı Ortaokulu Ömer Faruk Boz 3. Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Rabia Ertuna 4. Çivril Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Ayşe Özbay 5. Buldan Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu Alperen Acar

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından  ‘Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi ödül töreni programı düzenlendi. Denizli genelinde dereceye giren ilk beş öğrenciye ödülleri takdim edildi.

 

Programa çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı. Programda Denizli AGD Ortaokul Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş’ın Kur’an-ı kerim tilaveti, Denizli AGD Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı’nın açılış konuşması, Ortaokul öğrencilerinden Mescid-i aksa şiiri yine Ortaokul öğrencilerinden Abdülhamit Han ve paşa tiyatrosu yer aldı.

 

 

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Denizli AGD Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı şu ifadeleri kullandı; Bizim Siyer-i Nebi yarışmasını yapmamızda ki amacımız Peygamber efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir. Onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Dedi AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk de konuşmasında, Hayatta en güzel şey, Allah ve Resulü’nü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz(sav)’in izinde bir ömür niyaz ediyoruz. Bu çalışmamıza destek veren katkı sunan Tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Denizli geneli derece yapan öğrenciler ve okullar

 

1. Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu Zeynep Sude Öztekin

2. Hulusi Kulaklı Ortaokulu Ömer Faruk Boz

3. Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Rabia Ertuna

4. Çivril Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Ayşe Özbay

5. Buldan Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu Alperen Acar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.