Sizde gelin, eğlenerek “Koruyucu Aile”yi öğrenin

YAŞAM 19.11.2016 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sizde gelin, eğlenerek “Koruyucu Aile”yi öğrenin

denizli haber / denizli 20 haber / Sizde gelin, eğlenerek “Koruyucu Aile”yi öğrenin

Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD),  "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü"nde farkındalık yaratma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte çocuklar hem eğlenecek hem de oluşturulan kürsüde doğaçlama yaparak fikirlerini anlatacak. Yetişkinlere ise Koruyucu Aile ve Çocuk Hakları hakkında bilgi verilecek.   Denizli Koruyucu Aile Derneği, çocukların yanında olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD), 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde farkındalık yaratmak için düzenlediği etkinlikte çocuklar için eğlence parkuru, mini disco ve tiyatro oyunu gerçekleştirilecek. Ayrıca çocuklar için oluşturulan kürsüde minik konuşmacılar “Sağlık benim hakkım, eğitim benim hakkım, eğlenmek benim hakkım” diyerek doğaçlama konuşma yapacak.   Bilgi masasının da yer alacağı etkinlikte tüm ekip koruyucu ailelik hakkında sürekli vatandaşları bilgilendirecek ve çocuk hakları kartları, dernek balonları dağıtılacak.   PEKİ ETKİNLİK NEREDE VE NE ZAMAN OLACAK? Etkinlik, 20 Kasım Pazar günü, Teras Park AVM’nin zemin katında saat 15.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.  
denizli haber / denizli 20 haber / Sizde gelin, eğlenerek “Koruyucu Aile”yi öğrenin

Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD),  "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü"nde farkındalık yaratma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte çocuklar hem eğlenecek hem de oluşturulan kürsüde doğaçlama yaparak fikirlerini anlatacak. Yetişkinlere ise Koruyucu Aile ve Çocuk Hakları hakkında bilgi verilecek.

 

Denizli Koruyucu Aile Derneği, çocukların yanında olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD), 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde farkındalık yaratmak için düzenlediği etkinlikte çocuklar için eğlence parkuru, mini disco ve tiyatro oyunu gerçekleştirilecek. Ayrıca çocuklar için oluşturulan kürsüde minik konuşmacılar “Sağlık benim hakkım, eğitim benim hakkım, eğlenmek benim hakkım” diyerek doğaçlama konuşma yapacak.

 

Bilgi masasının da yer alacağı etkinlikte tüm ekip koruyucu ailelik hakkında sürekli vatandaşları bilgilendirecek ve çocuk hakları kartları, dernek balonları dağıtılacak.

 

PEKİ ETKİNLİK NEREDE VE NE ZAMAN OLACAK?
Etkinlik, 20 Kasım Pazar günü, Teras Park AVM’nin zemin katında saat 15.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.