Smaçlar ‘Dostluk’ İçin Atılıyor

SPOR 20.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Smaçlar ‘Dostluk’ İçin Atılıyor

Çal ilçesinde önemli bir spor etkinliği start aldı. Çal ve Yöresi Voleybol Dostluk Turnuvası İlçe Spor Salonu’nda törenle başlarken, açılışa katılan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Dostlukların pekiştiği, komşu ilçelerin spor ile ilişkilerini güçlendirdiği bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.   Turnuvaya Çal, Çivril, Merkezefendi, Pamukkale, Bekilli ve Bozkurt ilçelerinden 15 erkek, 4 bayan takım katılacak. 19 Şubat’ta başlayan turnuva 20 Mart’ta sona erecek. Turnuvanın açılış töreni İlçe Spor Salonu’nda yapıldı. Açılışa Kaymakam Vekili Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür ve sporseverler katıldı. Turnuvanın organizasyonunu Çal İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptı.   Belediye Başkanı Akcan, Çal Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı turnuvada görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Çocuklarımız, gençlerimiz için spora büyük önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu önemli turnuvanın organizasyonunda emeği geçenleri kutluyorum. Dostluklar pekişecek, komşu ilçeler arasındaki ilişkiler güçlenecek. ‘Spor yapan Çal yorulmaz’ sloganıyla sadece futbola değil, diğer spor branşlarına da destek veriyoruz” dedi.  

Çal ilçesinde önemli bir spor etkinliği start aldı. Çal ve Yöresi Voleybol Dostluk Turnuvası İlçe Spor Salonu’nda törenle başlarken, açılışa katılan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Dostlukların pekiştiği, komşu ilçelerin spor ile ilişkilerini güçlendirdiği bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Turnuvaya Çal, Çivril, Merkezefendi, Pamukkale, Bekilli ve Bozkurt ilçelerinden 15 erkek, 4 bayan takım katılacak. 19 Şubat’ta başlayan turnuva 20 Mart’ta sona erecek. Turnuvanın açılış töreni İlçe Spor Salonu’nda yapıldı. Açılışa Kaymakam Vekili Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür ve sporseverler katıldı. Turnuvanın organizasyonunu Çal İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptı.

 

Belediye Başkanı Akcan, Çal Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı turnuvada görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Çocuklarımız, gençlerimiz için spora büyük önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu önemli turnuvanın organizasyonunda emeği geçenleri kutluyorum. Dostluklar pekişecek, komşu ilçeler arasındaki ilişkiler güçlenecek. ‘Spor yapan Çal yorulmaz’ sloganıyla sadece futbola değil, diğer spor branşlarına da destek veriyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.