Smart And Small Talk, Profesyoneller İçin Akılcı ve Kısa Konuşma Sanatı Eğitimi

EĞİTİM 05.05.2019 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Smart And Small Talk, Profesyoneller İçin Akılcı ve Kısa Konuşma Sanatı Eğitimi

DENİB AKADEMİ, 30 Nisan 2019 tarihinde Smart And Small Talk, Profesyoneller İçin Akılcı ve Kısa Konuşma Sanatı Eğitimi’ni gerçekleştirdi.   Eğitmen &Profesyonel Koç Deniz Beyaz tarafından, kişinin mevcut durum analizi, kendini anlayış biçimi, konuşmayı sabote eden kelimeler, konuşma sırasında açılan parantezler, zihni odakta tutma, kısa ve net ifade kullanımı, muğlak ifadelerden uzaklaşma, anlaşılabilir olma, psikolojik etkenler, konuşmayı yöneten tavırlar, muhatapla senkronizasyon oluşturma, aynalama tekniği,dinleme, anlama, mesleki terminoloji kullanımı ve beden dili mesajları konularında katılımcılara bilgi verildi.     Firmaların orta ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı programda, yöneticilerin kendilerini analiz edebilmeleri ve temel yetkinliklerini ortaya çıkarabilmek üzere kişilik envanteri çalışması yapıldı. Eğitim interaktif uygulamalar ile tamamlandı.     DENİB AKADEMİ eğitimlerine 6 Mayıs 2019 tarihinde DENİB ve TİM-TEB Girişim Evi işbirliğinde “Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları Eğitimi” ile devam edecek.  

DENİB AKADEMİ, 30 Nisan 2019 tarihinde Smart And Small Talk, Profesyoneller İçin Akılcı ve Kısa Konuşma Sanatı Eğitimi’ni gerçekleştirdi.

 

Eğitmen &Profesyonel Koç Deniz Beyaz tarafından, kişinin mevcut durum analizi, kendini anlayış biçimi, konuşmayı sabote eden kelimeler, konuşma sırasında açılan parantezler, zihni odakta tutma, kısa ve net ifade kullanımı, muğlak ifadelerden uzaklaşma, anlaşılabilir olma, psikolojik etkenler, konuşmayı yöneten tavırlar, muhatapla senkronizasyon oluşturma, aynalama tekniği,dinleme, anlama, mesleki terminoloji kullanımı ve beden dili mesajları konularında katılımcılara bilgi verildi.

 

 

Firmaların orta ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı programda, yöneticilerin kendilerini analiz edebilmeleri ve temel yetkinliklerini ortaya çıkarabilmek üzere kişilik envanteri çalışması yapıldı. Eğitim interaktif uygulamalar ile tamamlandı.

 

 

DENİB AKADEMİ eğitimlerine 6 Mayıs 2019 tarihinde DENİB ve TİM-TEB Girişim Evi işbirliğinde “Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları Eğitimi” ile devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.