Smmm Horoz Gücü İle Yarengüme El Ele

SPOR 03.04.2017 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Smmm Horoz Gücü İle Yarengüme El Ele

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği halı saha turnuvasında emin adımlarla ilerleyen SMMM Horoz Gücü ile Yarengümespor arasında oynanan maçta dostluk kazandı.

Grubun son maçında karşı karşıyla gelen SMMM Horoz Gücü, Yarengümespor karşısında 3-0 geride olmasına karşın son 15 dakikada gösterdiği müthiş performansla 3-3’lük eşitliği sağladı.   SMMM Horoz Gücü Başkanı ve Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla ile Yarengümespor Başkanı Metin Çalış maç bitiminde dostluk mesajı verdi. Turnuvanın dostluğu pekiştirmek için olduğunun altını çizen Atilla ve Çalış, birlikte gruptan çıkıp çeyrek finale yükselmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum, iki takımı da çeyrek finalde görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Takımlar ve başkanlar, maç bitiminde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.   
Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği halı saha turnuvasında emin adımlarla ilerleyen SMMM Horoz Gücü ile Yarengümespor arasında oynanan maçta dostluk kazandı.

Grubun son maçında karşı karşıyla gelen SMMM Horoz Gücü, Yarengümespor karşısında 3-0 geride olmasına karşın son 15 dakikada gösterdiği müthiş performansla 3-3’lük eşitliği sağladı.

 

SMMM Horoz Gücü Başkanı ve Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla ile Yarengümespor Başkanı Metin Çalış maç bitiminde dostluk mesajı verdi. Turnuvanın dostluğu pekiştirmek için olduğunun altını çizen Atilla ve Çalış, birlikte gruptan çıkıp çeyrek finale yükselmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum, iki takımı da çeyrek finalde görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Takımlar ve başkanlar, maç bitiminde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.