Sokak levhası vatandaşları ikiye böldü!

DENİZLİ 15.09.2018 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sokak levhası vatandaşları ikiye böldü!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde kaldırımın ortasında bulunan ve yükseliği alçak olan sokak levhası vatandaşları ikiye böldü.   Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan üst yapı çalışmaları nedeniyle önceden dikildiği tahmin edilen ve kaldırımın ortasında kalan sokak levhası, sosyal medyada paylaşılınca ilginç yorumlara neden oldu. Yapılan yorumlarda en ilginç olanı ise, belediye ekiplerinin tabelayı Çinliler için o şekilde yapmıştır ifadesi oldu.   Belediye tarafından Yenişafak Mahallesi'nde 1108 sokak levhası kaldırımın ortasında kalınca ve bunun yanı sıra alçak olmasından dolayı vatandaşların başlarını çarptığı iddia edildi.  Mahallelinin bir çok kez belediyeyi aradığını, bulundukları şikayetlerin başarılı olmadığı iddia edildi.   Atalay B. isimli vatandaş tabelanın yanında çekindiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak şu ifadeleri kullandı. "Çok kişi başını çarptı şikayetler başarılı olmadı lütfen belediyeye ilişkili olanlar yardımcı olsun adres tabela yazıyor. ." dedi.   Bu ifadelerle paylaşılan fotoğrafın altında birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Bazı vatandaşlar konulan sokak levhasını oraya diken ve yüksekliğinin alçak olmasından belediyeyi suçlarken, bazı vatandaşlar ise daha önce dikilmiş olacağını ve yapılan üst yapı çalışması nedeniyle orada kalmış olabileceği yorumlarına yer verdi.   İşte o yorumlardan bazıları;        

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde kaldırımın ortasında bulunan ve yükseliği alçak olan sokak levhası vatandaşları ikiye böldü.

 

Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan üst yapı çalışmaları nedeniyle önceden dikildiği tahmin edilen ve kaldırımın ortasında kalan sokak levhası, sosyal medyada paylaşılınca ilginç yorumlara neden oldu. Yapılan yorumlarda en ilginç olanı ise, belediye ekiplerinin tabelayı Çinliler için o şekilde yapmıştır ifadesi oldu.

 

Belediye tarafından Yenişafak Mahallesi'nde 1108 sokak levhası kaldırımın ortasında kalınca ve bunun yanı sıra alçak olmasından dolayı vatandaşların başlarını çarptığı iddia edildi.  Mahallelinin bir çok kez belediyeyi aradığını, bulundukları şikayetlerin başarılı olmadığı iddia edildi.

 

Atalay B. isimli vatandaş tabelanın yanında çekindiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak şu ifadeleri kullandı. "Çok kişi başını çarptı şikayetler başarılı olmadı lütfen belediyeye ilişkili olanlar yardımcı olsun adres tabela yazıyor. ." dedi.

 

Bu ifadelerle paylaşılan fotoğrafın altında birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Bazı vatandaşlar konulan sokak levhasını oraya diken ve yüksekliğinin alçak olmasından belediyeyi suçlarken, bazı vatandaşlar ise daha önce dikilmiş olacağını ve yapılan üst yapı çalışması nedeniyle orada kalmış olabileceği yorumlarına yer verdi.

 

İşte o yorumlardan bazıları;

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.