Son dakika! Denizli Antalya Yolunda yolcu otobüsü devrildi

ASAYİŞ 08.07.2019 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Son dakika! Denizli Antalya Yolunda yolcu otobüsü devrildi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Antalya yolu üzerinde yolcu otobüsü kaza yaptı. Can pazarının yaşandığı kaza yerine ekipler sevk edildi.   Edinilen bilgiye göre, Denizli-Antalya yolu üzeri Acıpayam ilçesi Yumrutaş girişi olarak bilinen mevkide Antalya istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki otobüsün kontrolü kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak yol kenarında bulunan su atık kanalına devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ölü ve ağır yaralı bulunmazken, kazada yolcular büyük panik yaşadı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, jandarma ve polis, trafik ekipleri kaza yerine ulaştı.   Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığı, sayıları tam bilinmeyen bir kaç kişide hafif yaralanmanın olduğu belirtilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası yaralılar hastanelere kaldırıldı.   Kazayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Antalya yolu üzerinde yolcu otobüsü kaza yaptı. Can pazarının yaşandığı kaza yerine ekipler sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli-Antalya yolu üzeri Acıpayam ilçesi Yumrutaş girişi olarak bilinen mevkide Antalya istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki otobüsün kontrolü kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak yol kenarında bulunan su atık kanalına devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ölü ve ağır yaralı bulunmazken, kazada yolcular büyük panik yaşadı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, jandarma ve polis, trafik ekipleri kaza yerine ulaştı.

 

Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığı, sayıları tam bilinmeyen bir kaç kişide hafif yaralanmanın olduğu belirtilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası yaralılar hastanelere kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.