Sonbahar 2018’de Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

PAMUKKALE 21.10.2018 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sonbahar 2018’de Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol şöleninde heyecan devam ediyor. Yapılan 3. Tur maçları sonunda 5 takım yarıfinale yükseldi. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 22 Ekim Pazartesi günü oynanacak.   Pamukkale Belediyesi tarafından 2015 yılında ilki düzenlenen futbol turnuvasının sekizincisinde sona yaklaşıldı. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla yapılan ve 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile başlayan bu büyük heyecanda 3. tur maçları tamamlandı. Kurtluca’da oynanan maçların ilkinde Sami Türel Horoz Gençlik’i 6-1 yenen Küçükderespor yarıfinale çıkmayı başaran ilk takım oldu. Yine aynı sahada Kurtlucaspor ile Kurtluca Kartalspor maçı yapıldı. Maçı 5-2 kazanan Kurtlucaspor tur atlayan takım olma başarısını gösterdi. Deliktaş sahasında ise Dost İstiklalgücü Pamukkale Alpay Tekstilspor’u 7-3 yenmeyi bildi. Aynı sahadaki ikinci maçta Kayıhan Akşarspor 5-3 önde olduğu Zeytinköy Güzelyurt Gücü maçında  kırmızı kart gören oyuncunun hakeme saha dışından yaptığı saldırı nedeniyle tatil edildi. TFF talimatları ve turnuva statüsü gereğince maç Zeytinköy Güzelyurt Gücü’nün hükmen galibiyeti ile sonuçlandı. Akköy Çerkezspor’un çektiği kura numarası nedeniyle maç oynamadan finale kalan ilk takım oldu.     YARI FİNAL KAÇLARI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 22 Ekim Pazartesi günü oynanacak. Deliktaş sahasında saat 19.30’da Dost İstiklalgücü ile Kurtlucaspor karşılaşırken, 20.30’da da Zeytinköy Güzelyurt Gücü ile Küçükderespor maçları onanacak. Tek maç eleme usulü yapılacak maçlarda beraberlik olması halinde tur atlayan takımı penaltılar belirleyecek. Bu iki maçı kazanan takımlar adlarını final grubuna yazdırmayı başaracak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvada heyecan devam ediyor. Büyük çekişmeye sahne olan maçlarda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazanan centilmenlik olsun” dedi.      

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol şöleninde heyecan devam ediyor. Yapılan 3. Tur maçları sonunda 5 takım yarıfinale yükseldi. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 22 Ekim Pazartesi günü oynanacak.

 

Pamukkale Belediyesi tarafından 2015 yılında ilki düzenlenen futbol turnuvasının sekizincisinde sona yaklaşıldı. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla yapılan ve 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile başlayan bu büyük heyecanda 3. tur maçları tamamlandı. Kurtluca’da oynanan maçların ilkinde Sami Türel Horoz Gençlik’i 6-1 yenen Küçükderespor yarıfinale çıkmayı başaran ilk takım oldu. Yine aynı sahada Kurtlucaspor ile Kurtluca Kartalspor maçı yapıldı. Maçı 5-2 kazanan Kurtlucaspor tur atlayan takım olma başarısını gösterdi. Deliktaş sahasında ise Dost İstiklalgücü Pamukkale Alpay Tekstilspor’u 7-3 yenmeyi bildi. Aynı sahadaki ikinci maçta Kayıhan Akşarspor 5-3 önde olduğu Zeytinköy Güzelyurt Gücü maçında  kırmızı kart gören oyuncunun hakeme saha dışından yaptığı saldırı nedeniyle tatil edildi. TFF talimatları ve turnuva statüsü gereğince maç Zeytinköy Güzelyurt Gücü’nün hükmen galibiyeti ile sonuçlandı. Akköy Çerkezspor’un çektiği kura numarası nedeniyle maç oynamadan finale kalan ilk takım oldu.

 

 

YARI FİNAL KAÇLARI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 22 Ekim Pazartesi günü oynanacak. Deliktaş sahasında saat 19.30’da Dost İstiklalgücü ile Kurtlucaspor karşılaşırken, 20.30’da da Zeytinköy Güzelyurt Gücü ile Küçükderespor maçları onanacak. Tek maç eleme usulü yapılacak maçlarda beraberlik olması halinde tur atlayan takımı penaltılar belirleyecek. Bu iki maçı kazanan takımlar adlarını final grubuna yazdırmayı başaracak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvada heyecan devam ediyor. Büyük çekişmeye sahne olan maçlarda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazanan centilmenlik olsun” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.