Sosyal Medya'da #ÊVETDeGülümse Rüzgarı birinci sırada yer alıyor

SİYASET 10.04.2017 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sosyal Medya'da #ÊVETDeGülümse Rüzgarı birinci sırada yer alıyor

Türkiye’nin gündemi referanduma günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başlattığı “gülen yüzlü evet” kampanyası oldu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin paylaşımıyla gündeme oturan kampanya, tüm Denizli halkını ve Türkiye’yi daha mutlu bir gelecek için 16 Nisan’da “EVET” demeye çağırıyor.   Denizli “EVET” kampanyasıyla referandum öncesi sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nce hazırlanan gülen yüzlü kampanya, Türkiye’nin gündemine oturdu.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin hem düzenlediği basın toplantısıyla tanıtımını yaptığı, hem de Twitter’den paylaşımlarını başlattığı kampanya, tüm Denizli halkını ve Türkiye’yi daha mutlu bir gelecek için 16 Nisan’da “EVET” demeye çağırıyor.   Sosyal medyada duyulmasıyla birlikte tüm Türkiye de gülen yüzlü evet kampanyasından söz etmeye başladı. Kampanya için kullanılan #EVETdeGülümse etiketi, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu. Etiket kısa sürede tüm Türkiye’de birinci oldu.   AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın referandum kampanyaları sayesinde Denizli, uzun süredir Türkiye’nin gündeminde. Kent önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle sosyal medyada fırtına estirmişti. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in #EvetReisDenizlide etiketiyle yaptığı paylaşım, sosyal medyada tüm Türkiye genelinde ilk sıraya yerleşmişti.   Bu paylaşımın ardından gelen “Aşkım Vatandan” klibi ise Tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Kentin sevilen türküsü “Denizli’nin Horozları”ndan uyarlanan türkü, yaklaşık 6 milyon izlenme sayısıyla rekor kırdı. Denizli’lilerin hep bir ağızdan söylediği Aşkım Vatandan, Twitter’da da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.   Pek çok televizyon kanalının da haber bültenlerinde “büyük başarı” olarak sözünü ettiği klip, büyük beğeni topladı. Klibi Twitter’de paylaşanlar arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yer aldı.   Denizli, bu klibin ardından ise “Ayrı Gayrı olmadan EVET” dedi. “Sen” isimli duygusal klip, 16 Nisan öncesi tüm Türkiye’yi “EVET”de birleşmeye çağıran temasıyla, yeni bir rekora imza attı. İlk olarak Facebook üzerinden paylaşılan klip, 36 saat gibi kısa bir sürede yüz binlerce kişiye ulaşmayı başardı.   Twitter’da da #AyrıGayrıolmadanEVET etiketiyle yapılan paylaşım, Türkiye genelinde üst sıralara yerleşti. Denizli referanduma kısa bir süre kala şimdi de, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yapacağı yeni klibi heyecanla bekliyor
Türkiye’nin gündemi referanduma günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başlattığı “gülen yüzlü evet” kampanyası oldu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin paylaşımıyla gündeme oturan kampanya, tüm Denizli halkını ve Türkiye’yi daha mutlu bir gelecek için 16 Nisan’da “EVET” demeye çağırıyor.

 

Denizli “EVET” kampanyasıyla referandum öncesi sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nce hazırlanan gülen yüzlü kampanya, Türkiye’nin gündemine oturdu.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin hem düzenlediği basın toplantısıyla tanıtımını yaptığı, hem de Twitter’den paylaşımlarını başlattığı kampanya, tüm Denizli halkını ve Türkiye’yi daha mutlu bir gelecek için 16 Nisan’da “EVET” demeye çağırıyor.

 

Sosyal medyada duyulmasıyla birlikte tüm Türkiye de gülen yüzlü evet kampanyasından söz etmeye başladı. Kampanya için kullanılan #EVETdeGülümse etiketi, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu. Etiket kısa sürede tüm Türkiye’de birinci oldu.

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın referandum kampanyaları sayesinde Denizli, uzun süredir Türkiye’nin gündeminde. Kent önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle sosyal medyada fırtına estirmişti. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in #EvetReisDenizlide etiketiyle yaptığı paylaşım, sosyal medyada tüm Türkiye genelinde ilk sıraya yerleşmişti.

 

Bu paylaşımın ardından gelen “Aşkım Vatandan” klibi ise Tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Kentin sevilen türküsü “Denizli’nin Horozları”ndan uyarlanan türkü, yaklaşık 6 milyon izlenme sayısıyla rekor kırdı. Denizli’lilerin hep bir ağızdan söylediği Aşkım Vatandan, Twitter’da da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

 

Pek çok televizyon kanalının da haber bültenlerinde “büyük başarı” olarak sözünü ettiği klip, büyük beğeni topladı. Klibi Twitter’de paylaşanlar arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yer aldı.

 

Denizli, bu klibin ardından ise “Ayrı Gayrı olmadan EVET” dedi. “Sen” isimli duygusal klip, 16 Nisan öncesi tüm Türkiye’yi “EVET”de birleşmeye çağıran temasıyla, yeni bir rekora imza attı. İlk olarak Facebook üzerinden paylaşılan klip, 36 saat gibi kısa bir sürede yüz binlerce kişiye ulaşmayı başardı.

 

Twitter’da da #AyrıGayrıolmadanEVET etiketiyle yapılan paylaşım, Türkiye genelinde üst sıralara yerleşti. Denizli referanduma kısa bir süre kala şimdi de, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yapacağı yeni klibi heyecanla bekliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.