Sosyal medyada kışla hangi ilçeye taşınacak tartışması

GÜNDEM 09.02.2017 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sosyal medyada kışla hangi ilçeye taşınacak tartışması

Uzun zamandır taşınması gündemde olan Denizli merkezde bulunan İlhan Özcan Kışlası'nın kendi ilçelerine taşınmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyada lobi çalışmalarına başladı.

Buldanlı ve Çamelili vatandaşlar 15 Temmuz darbe girişimi sonrası taşınması gündeme gelen Denizli 11. Komondo Tugayı’nın kendi ilçelerine taşınmasını istiyor. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası, hükümet bazı tedbirler almaya başladı.Bu tedbirlerden biri de şehir içinde kalan askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıydı.Hükümet sözcüleri bu konuda bizzat açıklamalarda bulundular.Denizli 11. Komando Tugayı da taşınması beklenen askeri birliklerden biri. Şehrin büyümesi ile adeta şehrin ortasında kalan 11. Komando Tugayı’nın Tümgeneral İlhan Özcan Kışlası’nın bir başka yere taşınması gündemde. Buldan'lı ve Çameli'li vatandaşlar bu tugayın kendi ilçelerine taşınmasını istiyorlar. Daha önce 11. Motorlu PiyadeTugayı olan ancak daha sonra komando tugayına çevrilen tugay için Buldan’ın çok uyumlu olduğunu söyleyen Buldanlılar, “özellikle İçme Deresi üstleri, Kumralı Tepesicivarı, Yayla’ya giden orman komando eğitimleri için çok uygun. Buradaki araziler deOrman Bakanlığı’na ait. Çok kolaylıkla bu yerleşim gerçekleşebilir. Biz Buldanlılar olarakTugayımızı Buldan’a gelmesinden büyük mutluluk duyarız” diyorlar. Çameli İlçesinin, coğrafi ve fiziki şartlarının asker eğitimine uygun olduğu söyleyen Çamelili vatandaşlar ise Denizli Askeri Tugay Kışlası'nın Çameli’ne taşınması çok istedikleri dile getirdiler. İnternette Kışla Çameli’ne taşınsın diyerek paylaşımlar binlerce kişi tarafından sosyal medya adreslerinden paylaşılmaya başlandı. Bakalım kışla tartışmasını hangi ilçemiz kazanacak.   
Uzun zamandır taşınması gündemde olan Denizli merkezde bulunan İlhan Özcan Kışlası'nın kendi ilçelerine taşınmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyada lobi çalışmalarına başladı.

Buldanlı ve Çamelili vatandaşlar 15 Temmuz darbe girişimi sonrası taşınması gündeme gelen Denizli 11. Komondo Tugayı’nın kendi ilçelerine taşınmasını istiyor.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası, hükümet bazı tedbirler almaya başladı.Bu tedbirlerden biri de şehir içinde kalan askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıydı.Hükümet sözcüleri bu konuda bizzat açıklamalarda bulundular.Denizli 11. Komando Tugayı da taşınması beklenen askeri birliklerden biri. Şehrin büyümesi ile adeta şehrin ortasında kalan 11. Komando Tugayı’nın Tümgeneral İlhan Özcan Kışlası’nın bir başka yere taşınması gündemde.

Buldan'lı ve Çameli'li vatandaşlar bu tugayın kendi ilçelerine taşınmasını istiyorlar. Daha önce 11. Motorlu PiyadeTugayı olan ancak daha sonra komando tugayına çevrilen tugay için Buldan’ın çok uyumlu olduğunu söyleyen Buldanlılar, “özellikle İçme Deresi üstleri, Kumralı Tepesicivarı, Yayla’ya giden orman komando eğitimleri için çok uygun. Buradaki araziler deOrman Bakanlığı’na ait. Çok kolaylıkla bu yerleşim gerçekleşebilir. Biz Buldanlılar olarakTugayımızı Buldan’a gelmesinden büyük mutluluk duyarız” diyorlar.

Çameli İlçesinin, coğrafi ve fiziki şartlarının asker eğitimine uygun olduğu söyleyen Çamelili vatandaşlar ise Denizli Askeri Tugay Kışlası'nın Çameli’ne taşınması çok istedikleri dile getirdiler. İnternette Kışla Çameli’ne taşınsın diyerek paylaşımlar binlerce kişi tarafından sosyal medya adreslerinden paylaşılmaya başlandı.

Bakalım kışla tartışmasını hangi ilçemiz kazanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.