Sosyal Medyada #Evetreisdenizlide Rüzgarı

GÜNDEM 24.03.2017 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sosyal Medyada #Evetreisdenizlide Rüzgarı

Denizli’deki coşku tüm Türkiye’ye yayıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’deki mitingi öncesinde sosyal medyada #EvetReisDenizlide fırtınası esti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesiyle tüm gözler kente çevrildi. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in #EvetReisDenizlide etiketiyle yaptığı paylaşım, sosyal medyada tüm Türkiye genelinde ilk sıralara yerleşti. Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de ağırlamaktan ve sosyal medyada paylaşılan etiketin kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılmasından gurur duyduklarını söyledi.   NECİP FİLİZ BAŞLATTI, TÜM TÜRKİYE’YE YAYILDI AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in paylaşımıyla başlayan, #EvetReisDenizlide etiketi tüm Türkiye’ye yayıldı. Etiket, kısa süre içinde sosyal medyada ilk sıralara yerleşti ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın Denizli’de olması tüm Türkiye’nin sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konulardan biri oldu.   AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de ağırlamaktan hem de sosyal medyadaki bu başarıdan duydukları mutluluğu dile getirdi. Filiz, “Denizli olarak Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla, layıkıyla karşıladık. 25’nci kez yaşadığımız bu coşkuyu 16 Nisan akşamı da yaşayacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.   
Denizli’deki coşku tüm Türkiye’ye yayıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’deki mitingi öncesinde sosyal medyada #EvetReisDenizlide fırtınası esti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesiyle tüm gözler kente çevrildi. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in #EvetReisDenizlide etiketiyle yaptığı paylaşım, sosyal medyada tüm Türkiye genelinde ilk sıralara yerleşti. Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de ağırlamaktan ve sosyal medyada paylaşılan etiketin kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılmasından gurur duyduklarını söyledi.

 

NECİP FİLİZ BAŞLATTI, TÜM TÜRKİYE’YE YAYILDI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in paylaşımıyla başlayan, #EvetReisDenizlide etiketi tüm Türkiye’ye yayıldı. Etiket, kısa süre içinde sosyal medyada ilk sıralara yerleşti ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın Denizli’de olması tüm Türkiye’nin sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

 

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de ağırlamaktan hem de sosyal medyadaki bu başarıdan duydukları mutluluğu dile getirdi. Filiz, “Denizli olarak Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla, layıkıyla karşıladık. 25’nci kez yaşadığımız bu coşkuyu 16 Nisan akşamı da yaşayacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.