Sosyal Medyada sporda şiddete geçit yok!

SPOR 14.09.2017 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sosyal Medyada sporda şiddete geçit yok!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Sosyal Medya Holiganları'na kötü haber, küfür, hakaret ve tahriklere 7/24 takip ve ceza uygulaması başlatıldı.   Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Siber Suçlar Mücadele Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan çalışma grubu ile, seyirci, taraftar, oyuncu ve tüzel kişilerin sosyal medya platformları üzerinde bireysel ya da herhangi bir takıma yönelik küfür, hedef alınan gerçek kişi yada tüzel kişinin manevi şahsiyetini tahkir ve tezlil edici taammüden ve müessir fiil oluşturulabileceği değerlendirilen söylemler, müzahir grubu/ taraftarları galeyana getirmeyi hedefleyen kişi ve oluşumlar 7/24 esasına göre takip edilmeye başlanmıştır.   Bu kasmamda 12 Ağustos 2017 ve 13 Eylül 2017 tarihleri arasında bu tür paylaşımlar yapan 757 hesap tespit edilmiş olup bu hesaplar hakkında gerekli çalışmalar devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.      

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Sosyal Medya Holiganları'na kötü haber, küfür, hakaret ve tahriklere 7/24 takip ve ceza uygulaması başlatıldı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Siber Suçlar Mücadele Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan çalışma grubu ile, seyirci, taraftar, oyuncu ve tüzel kişilerin sosyal medya platformları üzerinde bireysel ya da herhangi bir takıma yönelik küfür, hedef alınan gerçek kişi yada tüzel kişinin manevi şahsiyetini tahkir ve tezlil edici taammüden ve müessir fiil oluşturulabileceği değerlendirilen söylemler, müzahir grubu/ taraftarları galeyana getirmeyi hedefleyen kişi ve oluşumlar 7/24 esasına göre takip edilmeye başlanmıştır.

 

Bu kasmamda 12 Ağustos 2017 ve 13 Eylül 2017 tarihleri arasında bu tür paylaşımlar yapan 757 hesap tespit edilmiş olup bu hesaplar hakkında gerekli çalışmalar devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.