SÖYLEMEYİN YAPIN ARTIK

DİĞER 06.01.2017 - 08:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

SÖYLEMEYİN YAPIN ARTIK

Tarih 5 Ocak 2017 Perşembe yetiştirmem gereken bir köşe var… Neden yazmalıyım, ne yazmalıyım ve nasıl bahsetmeliyim inanın en ufak fikrim dahi yok. Karma karışık olmuş bir sürü olay…

Sayın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Başbakan, Milletvekilleri ve diğer başkanlar hatta halka kadar herkesin söyleyeceği bir sözü var; kimsede söz tükendi demiyor. Böyle bir düşünce karmaşıklığı içinde ne yazılabilir ki. ..!   Öğleye doğru dayanamadım  ‘Türkiye de ne var-ne yok güncelliğini kaybetmemiş ya da gündeme bomba gibi düşmüş hadiseler nedir’ diye sordum.   Cevap:  1 - Reina  2- Terör 3 – İslam-i mal edilmeler 4 – ayrımcılık yapan zihniyetler 5 – Provokatörler   Meğerse ne kadar da bahsedilecek konu varmış arkadaş…(!) Patlama oluyor; barış, huzur, kınama, her güne Şehit haberleri ile uyanıyoruz; barış, huzur ve kınama, İslam’ a hakaret oluyor; barış, huzur, kınama,  Ayrımcılık yapan zihniyete karşı ve daha bir sürü sayamadığım olayların neredeyse tamamına barış, huzur kınama…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!    
Tarih 5 Ocak 2017 Perşembe yetiştirmem gereken bir köşe var… Neden yazmalıyım, ne yazmalıyım ve nasıl bahsetmeliyim inanın en ufak fikrim dahi yok. Karma karışık olmuş bir sürü olay…

Sayın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Başbakan, Milletvekilleri ve diğer başkanlar hatta halka kadar herkesin söyleyeceği bir sözü var; kimsede söz tükendi demiyor. Böyle bir düşünce karmaşıklığı içinde ne yazılabilir ki. ..!

 

Öğleye doğru dayanamadım  ‘Türkiye de ne var-ne yok güncelliğini kaybetmemiş ya da gündeme bomba gibi düşmüş hadiseler nedir’ diye sordum.

 

Cevap:  1 - Reina  2- Terör 3 – İslam-i mal edilmeler 4 – ayrımcılık yapan zihniyetler 5 – Provokatörler

 

Meğerse ne kadar da bahsedilecek konu varmış arkadaş…(!) Patlama oluyor; barış, huzur, kınama, her güne Şehit haberleri ile uyanıyoruz; barış, huzur ve kınama, İslam’ a hakaret oluyor; barış, huzur, kınama,  Ayrımcılık yapan zihniyete karşı ve daha bir sürü sayamadığım olayların neredeyse tamamına barış, huzur kınama…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.