Soymadıkları yer kalmadı polis affetmedi!

DENİZLİ 26.02.2018 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Soymadıkları yer kalmadı polis affetmedi!

Son zamanlarda Denizli’de meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlıkları, inşaatlardan, marketlerden ve evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı 6 kişi yakalanarak tutuklandı.   Olaylarla ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şüphelinin, evlerinde, işyerlerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucu ele geçirilen malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi.     Yakalanan 6 zanlı emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Son zamanlarda Denizli’de meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlıkları, inşaatlardan, marketlerden ve evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı 6 kişi yakalanarak tutuklandı.

 

Olaylarla ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şüphelinin, evlerinde, işyerlerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucu ele geçirilen malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi.

 

 

Yakalanan 6 zanlı emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.