Sözleşmeli öğretmenler iş başına

EĞİTİM 19.09.2016 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sözleşmeli öğretmenler iş başına

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili açıklama yaptı.   Tekin, 20 bin sözleşmeli öğretmenin Ekim'de göreve başlayacağını açıkladı. Açığa alınan 500 civarında öğretmen görevine iade edildi ama soruşturmaları devam ediyor dedi. Ekim başında açığa alınan öğretmenlerle ilgili soruşturmaların tamamlanacağını da belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili açıklama yaptı.

 

Tekin, 20 bin sözleşmeli öğretmenin Ekim'de göreve başlayacağını açıkladı. Açığa alınan 500 civarında öğretmen görevine iade edildi ama soruşturmaları devam ediyor dedi. Ekim başında açığa alınan öğretmenlerle ilgili soruşturmaların tamamlanacağını da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.