Sp İl Başkanı Eryılmaz Partisinin Genel Kongresini Değerlendirdi

SİYASET 04.11.2019 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sp İl Başkanı Eryılmaz Partisinin Genel Kongresini Değerlendirdi

Saadet Partisi (SP) Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, yaptığı açıklama ile genel kongrenin heyecanını değerlendirdi. Eryılmaz, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi’nin, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun, ikinci kez genel başkan olarak seçildiğini ve Denizli teşkilatı olarak, bu kongrenin heyecanını yerinde takip ettiklerini söyledi.   Saadet Partisi 7’nci Olağan Büyük Kongresinin, başkent Ankara’da büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirildiğini belirten Eryılmaz,  Başkent’in en büyük spor salonu Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tarihi kongreye Türkiye’nin 81 ili ve dünyanın birçok yerinden Milli Görüş sevdalıları katıldığını ve Denizli İl başkanlığının da katıldığını dile getiren Eryılmaz, 7’den 70’e partililerin doldurduğu Arena’nın, sık sık “Gelecek Saadet ile gelecek”, “Saadet gelecek yüzler gülecek”, “Gelecek Bilge Başkan diyecek” ve “İnadına Saadet” sloganlarıyla inlediğini belirtti. Arena’daki heyecana ve coşku şölenine bizzat eşlik ettiklerini söyleyen Eryılmaz, kongreye katılan parti yönetimi üyelerine ve bize gönül verip gelen gelemeyen herkese teşekkür etti.

Saadet Partisi (SP) Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, yaptığı açıklama ile genel kongrenin heyecanını değerlendirdi. Eryılmaz, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi’nin, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun, ikinci kez genel başkan olarak seçildiğini ve Denizli teşkilatı olarak, bu kongrenin heyecanını yerinde takip ettiklerini söyledi.

 

Saadet Partisi 7’nci Olağan Büyük Kongresinin, başkent Ankara’da büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirildiğini belirten Eryılmaz,  Başkent’in en büyük spor salonu Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tarihi kongreye Türkiye’nin 81 ili ve dünyanın birçok yerinden Milli Görüş sevdalıları katıldığını ve Denizli İl başkanlığının da katıldığını dile getiren Eryılmaz, 7’den 70’e partililerin doldurduğu Arena’nın, sık sık “Gelecek Saadet ile gelecek”, “Saadet gelecek yüzler gülecek”, “Gelecek Bilge Başkan diyecek” ve “İnadına Saadet” sloganlarıyla inlediğini belirtti. Arena’daki heyecana ve coşku şölenine bizzat eşlik ettiklerini söyleyen Eryılmaz, kongreye katılan parti yönetimi üyelerine ve bize gönül verip gelen gelemeyen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.