Spor Dostluktur

SPOR 17.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Spor Dostluktur

Tavas'ta Amatör Spor Haftası kapsamında başlayan etkinlikler, kurumlararası futbol turnuvasıyla devam ediyor.   4 grupta 14 takımın katıldığı müsabakalar, Sait Kalaycıoğlu Orta Okulu bahçesindeki halı sahada 12 Ekim 2017 Perşembe günü başladı. 25 Ekim 2017 Çarşamba günü son bulacak.   İlçe genelinde sportif faaliyetlere herkesin katılımının sağlanmasını hedeflediklerini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Spor dostluk, barış ve kardeşliktir. Turnuvayla kurumlar arası diyalogu ve dostluğu daha da güçlendirmek istiyoruz. Turnuvaya katılacak tüm kurum takımlarına başarılar dilerim" dedi.   Başlama vuruşunu Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol yaparak takımlara başarılar dilediler.  

Tavas'ta Amatör Spor Haftası kapsamında başlayan etkinlikler, kurumlararası futbol turnuvasıyla devam ediyor.

 

4 grupta 14 takımın katıldığı müsabakalar, Sait Kalaycıoğlu Orta Okulu bahçesindeki halı sahada 12 Ekim 2017 Perşembe günü başladı. 25 Ekim 2017 Çarşamba günü son bulacak.

 

İlçe genelinde sportif faaliyetlere herkesin katılımının sağlanmasını hedeflediklerini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Spor dostluk, barış ve kardeşliktir. Turnuvayla kurumlar arası diyalogu ve dostluğu daha da güçlendirmek istiyoruz. Turnuvaya katılacak tüm kurum takımlarına başarılar dilerim" dedi.

 

Başlama vuruşunu Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol yaparak takımlara başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.