Spor Genel Müdürlüğü'nden Tekerlekli Sandalye Desteği

DENİZLİ 26.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Spor Genel Müdürlüğü'nden Tekerlekli Sandalye Desteği

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Yunus Emre Bal’a, Spor Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir tekerlekli sandalye hediye edildi.   Bedensel Engelli sporcuların, sportif faaliyetlerine katkı sağlamak için Spor Genel Müdürlüğü’nün destekleri tüm yurtta devam ediyor. Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalyeler sporculara teslim ediliyor. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Yunus Emre Bal’a, Spor Genel Müdürlüğü’nün hediyesini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu verdi. Engelli federasyonlarının, engelli spor kulüpleri ve sporcularının taleplerini karşılama noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını söyleyen İbanoğlu, ihtiyaca göre maddi yardım şeklinde, spor malzemesi veya araç-gereç temini şeklinde bu talepleri ivedilikle yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti. YUNUS EMRE’NİN HEDEFİ AYYILDIZLI FORMA Bölgesel Ligde Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı forması giyen 22 yaşındaki Yunus Emre Bal, sporla hayata bağlandıklarını, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye ile mutlu olduğunu söyledi. Genç sporcu ilk hedefinin takımıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söylerken, gelecekte milli takım formasını giymenin hayalini kurduğunu belirtti. Sporcuya eşlik eden Bedensel Engelliler Federasyonu Denizli Temsilcisi Turgay Besim, tekerlekli sandalye desteği için Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.  

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Yunus Emre Bal’a, Spor Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir tekerlekli sandalye hediye edildi.

 

Bedensel Engelli sporcuların, sportif faaliyetlerine katkı sağlamak için Spor Genel Müdürlüğü’nün destekleri tüm yurtta devam ediyor. Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalyeler sporculara teslim ediliyor.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Yunus Emre Bal’a, Spor Genel Müdürlüğü’nün hediyesini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu verdi. Engelli federasyonlarının, engelli spor kulüpleri ve sporcularının taleplerini karşılama noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını söyleyen İbanoğlu, ihtiyaca göre maddi yardım şeklinde, spor malzemesi veya araç-gereç temini şeklinde bu talepleri ivedilikle yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

YUNUS EMRE’NİN HEDEFİ AYYILDIZLI FORMA

Bölgesel Ligde Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı forması giyen 22 yaşındaki Yunus Emre Bal, sporla hayata bağlandıklarını, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye ile mutlu olduğunu söyledi. Genç sporcu ilk hedefinin takımıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söylerken, gelecekte milli takım formasını giymenin hayalini kurduğunu belirtti.

Sporcuya eşlik eden Bedensel Engelliler Federasyonu Denizli Temsilcisi Turgay Besim, tekerlekli sandalye desteği için Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.