Sporcular hedefi ‘12’den vurmak için yarıştı

SPOR 19.02.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sporcular hedefi ‘12’den vurmak için yarıştı

Denizli’de yapılan Havalı Silahlar Okul Sporları İl Birinciliği yarışması kupa ve madalya töreni ile sona erdi.  Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu Atış Poligonu’nda yapılan yarışmada okul sporları atıcılık branşında genç ve yıldız sporcular yarıştı. Birbirinden çekişmeli anlara sahne olan şampiyonada yarışmacılar hedefi ‘12’den vurdu. Kadınlar ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen 10 metre tüfek ve tabanca atışlarında sporcular hem ferdi hem de takım olarak yarıştı. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı.   

Denizli’de yapılan Havalı Silahlar Okul Sporları İl Birinciliği yarışması kupa ve madalya töreni ile sona erdi. 


Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu Atış Poligonu’nda yapılan yarışmada okul sporları atıcılık branşında genç ve yıldız sporcular yarıştı. Birbirinden çekişmeli anlara sahne olan şampiyonada yarışmacılar hedefi ‘12’den vurdu. Kadınlar ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen 10 metre tüfek ve tabanca atışlarında sporcular hem ferdi hem de takım olarak yarıştı. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.