SSK'nın idrar kokan yatakları ve rejim

DİĞER 20.02.2017 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

SSK'nın idrar kokan yatakları ve rejim

denizli haber / denizli 20 haber / SSK'nın idrar kokan yatakları ve rejim

Diktatör mü görmek istiyorsunuz? Kendilerine emanet edilen masaların üstünde tepinerek, “Bu kadına haddini bildirin” sözlerini neredeyse cinsel bir ihtirasla alkışlayanların akıttıkları salyalara bakın yeter!   Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diyenler eminim 1990’larda SSK’nın idrar kokulu yataklarında yatmamış ve o yatağa yatmak için sabah 5’te sıra beklememiştir!   Ajitasyon yapma amacında değilim, bir siyasi partiyi öne çıkarmakla işim olmaz, bana ne, biz siyasetçi değiliz. Tek amaç doğruyu ve gerçeği görmek ve mümkünse gösterebilmek…   Biz o hastanelerin idrar, ter, ilaç, çamaşır suyu, sigara kokulu koridorlarında çok dolaştık efendiler! Siz neyi anlatıyorsunuz?   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / SSK'nın idrar kokan yatakları ve rejim

Diktatör mü görmek istiyorsunuz? Kendilerine emanet edilen masaların üstünde tepinerek, “Bu kadına haddini bildirin” sözlerini neredeyse cinsel bir ihtirasla alkışlayanların akıttıkları salyalara bakın yeter!

 

Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diyenler eminim 1990’larda SSK’nın idrar kokulu yataklarında yatmamış ve o yatağa yatmak için sabah 5’te sıra beklememiştir!

 

Ajitasyon yapma amacında değilim, bir siyasi partiyi öne çıkarmakla işim olmaz, bana ne, biz siyasetçi değiliz. Tek amaç doğruyu ve gerçeği görmek ve mümkünse gösterebilmek…

 

Biz o hastanelerin idrar, ter, ilaç, çamaşır suyu, sigara kokulu koridorlarında çok dolaştık efendiler! Siz neyi anlatıyorsunuz?

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.