Stajyer Öğrencilerin Dikkaetine

EĞİTİM 15.08.2016 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Stajyer Öğrencilerin Dikkaetine

14 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete'de Pamukkale Üniversitesi önlisans, lisans eğitim veöğretim yönetmeliğinde değişiklikyapilmasina dair yönetmelik yayımlandı Bundan sonra öğrenciler bütün şartları sağlasalar dahi ilgili stajlarını tamamlamassa dönem içinde tekrar kayıt yaptırmak zorunda kalacak. Sadece staj için kayıt yaptırmak zorunda olan öğrencilerden katkı payı ücreti alınmayacak. Yönetmeliğin ilgili maddesi aşağıdaki gibidir. MADDE 1 – 21/8/2013 tarihli ve 28742 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 7 nci maddesinin on üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. “(13) Bütün derslerden başarılı olduğu halde staj ve benzeri mezuniyet koşullarını yerine getiremeyen öğrenciler, bu koşulları tamamlayıncaya kadar ilgili yarıyıl için katkı payı/öğrenim ücreti ödemeksizin kayıt yenileme işlemlerini yapmak zorundadır.”  

14 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete'de Pamukkale Üniversitesi önlisans, lisans eğitim veöğretim yönetmeliğinde değişiklikyapilmasina dair yönetmelik yayımlandı Bundan sonra öğrenciler bütün şartları sağlasalar dahi ilgili stajlarını tamamlamassa dönem içinde tekrar kayıt yaptırmak zorunda kalacak. Sadece staj için kayıt yaptırmak zorunda olan öğrencilerden katkı payı ücreti alınmayacak.

Yönetmeliğin ilgili maddesi aşağıdaki gibidir.

MADDE 1 – 21/8/2013 tarihli ve 28742 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 7 nci maddesinin on üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(13) Bütün derslerden başarılı olduğu halde staj ve benzeri mezuniyet koşullarını yerine getiremeyen öğrenciler, bu koşulları tamamlayıncaya kadar ilgili yarıyıl için katkı payı/öğrenim ücreti ödemeksizin kayıt yenileme işlemlerini yapmak zorundadır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.