Step Aerobik Şampiyonasında Okullar Yarıştı

SPOR 18.02.2020 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Step Aerobik Şampiyonasında Okullar Yarıştı

Okul Sporları Step Aerobik İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Turnuva sonunda dereceye giren okullar belli oldu.                 2019-2020 Sezonu Okul Sporları Step Aerobik İl Şampiyonası’nda sona gelindi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda 18 Şubat Salı günü yapılan ödül töreniyle birlikte son bulan şampiyona Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yapıldı. 8 takım ve 80 sporcunun katıldığı turnuva sonunda dereceye giren okullar açıklandı. Bu sonuçlara göre ODTÜ Koleji küçüklerde altın madalyaya uzanırken yıldızlarda İstek Okulları, gençlerde ise TEV Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzandı.     İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR   Küçükler: ODTÜ Koleji Bahçeşehir Koleji Namık Kemal Ortaokulu   Yıldızlar: İstek Okulları Namık Kemal Ortaokulu   Gençler: TEV Anadolu Lisesi Denizli Lisesi Erbakır Fen Lisesi    

Okul Sporları Step Aerobik İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Turnuva sonunda dereceye giren okullar belli oldu.

               

2019-2020 Sezonu Okul Sporları Step Aerobik İl Şampiyonası’nda sona gelindi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda 18 Şubat Salı günü yapılan ödül töreniyle birlikte son bulan şampiyona Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yapıldı. 8 takım ve 80 sporcunun katıldığı turnuva sonunda dereceye giren okullar açıklandı. Bu sonuçlara göre ODTÜ Koleji küçüklerde altın madalyaya uzanırken yıldızlarda İstek Okulları, gençlerde ise TEV Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzandı.

 

 

İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR

 

Küçükler:

ODTÜ Koleji

Bahçeşehir Koleji

Namık Kemal Ortaokulu

 

Yıldızlar:

İstek Okulları

Namık Kemal Ortaokulu

 

Gençler:

TEV Anadolu Lisesi

Denizli Lisesi

Erbakır Fen Lisesi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.