Su kuyusuna düşen kediyi itfaiye kurtardı

ASAYİŞ 21.09.2018 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Su kuyusuna düşen kediyi itfaiye kurtardı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde su kuyusuna düşen bir kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.   Alınan bilgilere göre, Denizli Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde su kuyusuna yavru bir kedi düştü. Yavru kedinin sesini duyan çevredeki duyarlı vatandaşlar kediyi kurtarmak için çalışmasına rağmen kurtaramadı. Vatandaşlar daha sonra itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayalık ve Bahçelievler Şubesi Arama-Kurtarma ekipleri olay yerine geldi. Kurtarma çalışması başlatan itfaiye ekipleri kısa sürede yavru kediyi kurtardı. İtfaiye eri ıslanan kediyi kuruttuktan sonra doğaya saldı.      

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde su kuyusuna düşen bir kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Alınan bilgilere göre, Denizli Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde su kuyusuna yavru bir kedi düştü. Yavru kedinin sesini duyan çevredeki duyarlı vatandaşlar kediyi kurtarmak için çalışmasına rağmen kurtaramadı. Vatandaşlar daha sonra itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayalık ve Bahçelievler Şubesi Arama-Kurtarma ekipleri olay yerine geldi. Kurtarma çalışması başlatan itfaiye ekipleri kısa sürede yavru kediyi kurtardı. İtfaiye eri ıslanan kediyi kuruttuktan sonra doğaya saldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.