Su saatini mesken yapan yılan korkuttu

DENİZLİ 10.04.2018 - 13:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Su saatini mesken yapan yılan korkuttu

Çameli ilçesi’nde su saatinin olduğu yeri mesken yapan yılan DESKİ görevlisini korkuttu.   Çameli Kalınkoz Mahallesi Elmayanı Mevki'nde DESKİ görevlisi İ.G., su sayacı okumaya çalışırken kışın donmaması için sayaç üzerine serilen saman tabakasını temizlerken çıplak eline ilişen bir cismin soğukluğu ile irkildi. Olay yerine gelen hane sahibi ile saman tabakasını sopa ile temizleyen İ.G., sayaç üzerindeki cismin ala engerek türü zehirli yılan olduğu anlaşıldı. Sopa yardımı ile olay yerinden uzaklaştırılan yılan sonrası sayaç okunabildi.   DESKİ görevlisi İ.G., sayaç üzerinde geçen yıl da akrep ile karşılaştığını, abonelerin sayaç üzerine bu tür koruma yapmamaları gerektiğini söyledi.

Çameli ilçesi’nde su saatinin olduğu yeri mesken yapan yılan DESKİ görevlisini korkuttu.

 

Çameli Kalınkoz Mahallesi Elmayanı Mevki'nde DESKİ görevlisi İ.G., su sayacı okumaya çalışırken kışın donmaması için sayaç üzerine serilen saman tabakasını temizlerken çıplak eline ilişen bir cismin soğukluğu ile irkildi. Olay yerine gelen hane sahibi ile saman tabakasını sopa ile temizleyen İ.G., sayaç üzerindeki cismin ala engerek türü zehirli yılan olduğu anlaşıldı. Sopa yardımı ile olay yerinden uzaklaştırılan yılan sonrası sayaç okunabildi.

 

DESKİ görevlisi İ.G., sayaç üzerinde geçen yıl da akrep ile karşılaştığını, abonelerin sayaç üzerine bu tür koruma yapmamaları gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.