Subaşı, basın toplantısı düzenledi

SİYASET 21.11.2018 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Subaşı, basın toplantısı düzenledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi için AK Parti’de aday adaylığını açıklayan tek isim olan Fatma Hanım Subaşı, basın toplantısı düzenledi.   Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti’den tek Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan işkadını Fatma Hanım Subaşı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda açıklamalarda bulunan Subaşı, neden aday olduğunu, projelerini ve eleştirileri sıraladı. Fizik Mühendisi olan Subaşı, Denizli’den başlamak üzere İngiltere ve Amerika’ya uzanan iş kadınlığı hayatında elde ettiği tecrübelerini Denizli’ye aktarmak istediğini söyledi. Subaşı, Denizli Büyükşehir’de temayül yoklaması olmamasının kendini üzdüğünü, çünkü o temayül yoklamasına katılmak istediğini belirtti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın aday vurgusu üzerine aday adayı olmaya karar verdiğini aktaran Subaşı, şehir genelinde yaptıkları Büyükşehirden Beklentiler ankette çıkan şehir içi trafiği ve otopark sorunu gibi sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi. Projeleri bu anketten çıkan sorunlara göre şekillendirdiklerini aktaran Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile olan düşüncelerini de açıkladı.   Subaşı, “Denizli’ye her geldiğimde şehri biraz daha ilerlemiş gördüm. Kentin hem alt yapı hem de sosyal anlamda geliştiğine şahit oldum. Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bir kadın eli de artık Denizli’ye değmeli. Bu nedenle aday adayı oldum. Aday gösterilme şansımın yüksek olduğunu da düşünüyorum. Şuanda Osman Başkanımın tekrar aday gösterileceği ile ilgili gündemde bir ifade var ama halen belli değil. Net olarak aday şudur denilmedi. Ankara’ya mülakata çağrıldığımızda projelerimle kendimi ve yapacağım çalışmaları iyi anlatıp adaylık noktasında öne çıkabileceğimi öngörüyorum. Tabi ki, süreç hepimize hayırlı olsun. Aday gösterilmezsem de Denizlim için ne gerekiyorsa, partim ne görev verirse yapmaya hazırım” dedi.   Ak Parti Denizli Kadın Kollarında da görev yaptığını aktaran Subaşı, “Kadın Kollarındaki çoğu arkadaşım Büyükşehire adaylığım noktasında henüz erken davrandığımı, Belediye Meclis üyeliğine aday olmam gerektiği yönünde geri bildirimde bulundular. Aday olmamı normal karşılamayanlar kadar sıcak karşılayan insanlar da oldu. Özellikle kadın bir belediye başkanın Denizli’nin ihtiyacını olduğunu dile getirdiler.  Kadınların bakış açıları erkeklerden biraz daha geniş. Bu nedenle Denizli’ye önemli katkılar verebileceğimi düşünüyorum” dedi.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi için AK Parti’de aday adaylığını açıklayan tek isim olan Fatma Hanım Subaşı, basın toplantısı düzenledi.

 

Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti’den tek Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan işkadını Fatma Hanım Subaşı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda açıklamalarda bulunan Subaşı, neden aday olduğunu, projelerini ve eleştirileri sıraladı. Fizik Mühendisi olan Subaşı, Denizli’den başlamak üzere İngiltere ve Amerika’ya uzanan iş kadınlığı hayatında elde ettiği tecrübelerini Denizli’ye aktarmak istediğini söyledi. Subaşı, Denizli Büyükşehir’de temayül yoklaması olmamasının kendini üzdüğünü, çünkü o temayül yoklamasına katılmak istediğini belirtti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın aday vurgusu üzerine aday adayı olmaya karar verdiğini aktaran Subaşı, şehir genelinde yaptıkları Büyükşehirden Beklentiler ankette çıkan şehir içi trafiği ve otopark sorunu gibi sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi. Projeleri bu anketten çıkan sorunlara göre şekillendirdiklerini aktaran Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile olan düşüncelerini de açıkladı.

 

Subaşı, “Denizli’ye her geldiğimde şehri biraz daha ilerlemiş gördüm. Kentin hem alt yapı hem de sosyal anlamda geliştiğine şahit oldum. Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bir kadın eli de artık Denizli’ye değmeli. Bu nedenle aday adayı oldum. Aday gösterilme şansımın yüksek olduğunu da düşünüyorum. Şuanda Osman Başkanımın tekrar aday gösterileceği ile ilgili gündemde bir ifade var ama halen belli değil. Net olarak aday şudur denilmedi. Ankara’ya mülakata çağrıldığımızda projelerimle kendimi ve yapacağım çalışmaları iyi anlatıp adaylık noktasında öne çıkabileceğimi öngörüyorum. Tabi ki, süreç hepimize hayırlı olsun. Aday gösterilmezsem de Denizlim için ne gerekiyorsa, partim ne görev verirse yapmaya hazırım” dedi.

 

Ak Parti Denizli Kadın Kollarında da görev yaptığını aktaran Subaşı, “Kadın Kollarındaki çoğu arkadaşım Büyükşehire adaylığım noktasında henüz erken davrandığımı, Belediye Meclis üyeliğine aday olmam gerektiği yönünde geri bildirimde bulundular. Aday olmamı normal karşılamayanlar kadar sıcak karşılayan insanlar da oldu. Özellikle kadın bir belediye başkanın Denizli’nin ihtiyacını olduğunu dile getirdiler.  Kadınların bakış açıları erkeklerden biraz daha geniş. Bu nedenle Denizli’ye önemli katkılar verebileceğimi düşünüyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.