Subaşıoğlu’ndan ''Dünya Çevre Günü'' Mesajı

YAŞAM 03.06.2016 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Subaşıoğlu’ndan ''Dünya Çevre Günü'' Mesajı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Dünya Çevre Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Subaşıoğlu, “Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması, eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız arasındaki işbirliğiyle mümkündür” dedi.

Başkan Subaşıoğlu’nun, Dünya Çevre Günü dolayısı ile yayımladığı mesaj şu şekilde: “Küresel boyutuyla insanlığı tehdit eden çevre sorunları, teknolojideki hızlı gelişme, sanayileşme ve plansız yapılaşma nedeniyle her geçen gün etkisini artırmaktadır. Tüm dünya ülkeleri, sürdürülebilir kalkınma hedeflerini gerçekleştirebilmek, açlık ve yoksullukla mücadele edebilmek, gelecek nesillere daha yaşanabilir, daha yeşil bir dünya bırakabilmek için çevre sorunlarını en az indirecek ortak çalışmalar yürütmektedir. Çevre sorunları ve buna bağlı geliştirilen politikalar, günümüzde ekonomide, enerjide, şehirleşmede ve daha birçok alanda belirleyici etkiye sahiptir. Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması, eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız arasındaki işbirliğiyle mümkündür. Çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bu hususta bilinçlendirilmesi ve üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır. Dünya Çevre Günü vesilesiyle, vatandaşlarımızı çevrenin ve doğal zenginliklerimizin korunması, kaynaklarımızın tükenebilir olduğu gerçeğini göz ardı etmeden bireysel tedbirlerin alınması konusunda duyarlı olmaya çağırıyor, tüm vatandaşlarımızın çevre gününü kutluyorum”
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Dünya Çevre Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Subaşıoğlu, “Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması, eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız arasındaki işbirliğiyle mümkündür” dedi.

Başkan Subaşıoğlu’nun, Dünya Çevre Günü dolayısı ile yayımladığı mesaj şu şekilde: “Küresel boyutuyla insanlığı tehdit eden çevre sorunları, teknolojideki hızlı gelişme, sanayileşme ve plansız yapılaşma nedeniyle her geçen gün etkisini artırmaktadır. Tüm dünya ülkeleri, sürdürülebilir kalkınma hedeflerini gerçekleştirebilmek, açlık ve yoksullukla mücadele edebilmek, gelecek nesillere daha yaşanabilir, daha yeşil bir dünya bırakabilmek için çevre sorunlarını en az indirecek ortak çalışmalar yürütmektedir. Çevre sorunları ve buna bağlı geliştirilen politikalar, günümüzde ekonomide, enerjide, şehirleşmede ve daha birçok alanda belirleyici etkiye sahiptir.

Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması, eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız arasındaki işbirliğiyle mümkündür. Çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bu hususta bilinçlendirilmesi ve üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır.

Dünya Çevre Günü vesilesiyle, vatandaşlarımızı çevrenin ve doğal zenginliklerimizin korunması, kaynaklarımızın tükenebilir olduğu gerçeğini göz ardı etmeden bireysel tedbirlerin alınması konusunda duyarlı olmaya çağırıyor, tüm vatandaşlarımızın çevre gününü kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.