Subotic Denizlispor’dan ayrıldı

SPOR 22.01.2021 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Subotic Denizlispor’dan ayrıldı

Yukatel Denizlispor, Neven Subotic ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada “Neven Subotic,  kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir”  denildi.   Denizlispor Kulünü’ndan yapılan açıklamada; “Neven Subotic,  kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Karşılıklı anlaşma çabalarımıza olumlu yanıt vermeyen Neven Subotic, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir. Tüm iyi niyet ve uzlaşı çabalarımızı cevapsız bırakan Neven Subotic’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.  

Yukatel Denizlispor, Neven Subotic ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada “Neven Subotic,  kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir”  denildi.

 

Denizlispor Kulünü’ndan yapılan açıklamada; “Neven Subotic,  kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Karşılıklı anlaşma çabalarımıza olumlu yanıt vermeyen Neven Subotic, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir. Tüm iyi niyet ve uzlaşı çabalarımızı cevapsız bırakan Neven Subotic’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.