Sudan Heyeti Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti...

GÜNDEM 02.11.2018 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sudan Heyeti Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti...

Turizm bölgelerini gezmek, sağlık turizmi hakkında bilgiler almak ve Sudan- Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amaçlı Denizli’ye gelen Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani ve beraberindeki  heyet,Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Denizli Milletvekili Şahin Tin’nin de eşlik ettiği ziyarette; Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ; Kardeş şehir Denizli’nin Türkiye’deki önemli turizm, ticaret ve sanayi şehirleri arasında yer aldığını ve Denizli ile Sudan  arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri artırmak istediklerini belirtti.     Vali Hasan Karahan, Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani ile beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.         Vali Karahan, Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani’ye ziyaretlerinin anısına Yatağan Kılıncı hediye etti.    

Turizm bölgelerini gezmek, sağlık turizmi hakkında bilgiler almak ve Sudan- Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amaçlı Denizli’ye gelen Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani ve beraberindeki  heyet,Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Denizli Milletvekili Şahin Tin’nin de eşlik ettiği ziyarette; Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ; Kardeş şehir Denizli’nin Türkiye’deki önemli turizm, ticaret ve sanayi şehirleri arasında yer aldığını ve Denizli ile Sudan  arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri artırmak istediklerini belirtti.

 

 

Vali Hasan Karahan, Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani ile beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.  

 

 

 

Vali Karahan, Kuzay Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun ve Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani’ye ziyaretlerinin anısına Yatağan Kılıncı hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.