Sulama Kanalında bulunan cesedin kimliği belli oldu

ASAYİŞ 14.06.2017 - 12:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sulama Kanalında bulunan cesedin kimliği belli oldu

Bugün Meydana gelen olayda Sulama kanalında bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.

Bugün Meydana gelen olayda Sulama kanalında bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.   Bir vatandaş bugün saat 11.00 sıralarında Kayhan Mezarlığı yakınındaki sulama kanalında ceset gördü, jandarmayı aradı. Cesedin 35 yaşındaki Mehmet Ali Özen’e ait olduğu belirlendi.   Denizli Jandarması’na yapılan bir ihbar üzerine Pamukkale’nin Kayhan Mahallesi’nde tarım arazilerinin bulunduğu bölgedeki sulama kanalında erkek cesedi bulundu.   Bugün saat 11.00 sıralarında bir çiftçi, sulama kanalında erkek cesedi gördü ve jandarmayı aradı. Olay yerine giden ekipler, cesedin 35 yaşındaki Mehmet Ali Özen’e ait olduğunu belirledi.   Özen’in tabancayla vurulduktan sonra sulama kanalına atıldığı öğrenildi.
Bugün Meydana gelen olayda Sulama kanalında bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.

Bugün Meydana gelen olayda Sulama kanalında bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.

 

Bir vatandaş bugün saat 11.00 sıralarında Kayhan Mezarlığı yakınındaki sulama kanalında ceset gördü, jandarmayı aradı. Cesedin 35 yaşındaki Mehmet Ali Özen’e ait olduğu belirlendi.

 

Denizli Jandarması’na yapılan bir ihbar üzerine Pamukkale’nin Kayhan Mahallesi’nde tarım arazilerinin bulunduğu bölgedeki sulama kanalında erkek cesedi bulundu.

 

Bugün saat 11.00 sıralarında bir çiftçi, sulama kanalında erkek cesedi gördü ve jandarmayı aradı. Olay yerine giden ekipler, cesedin 35 yaşındaki Mehmet Ali Özen’e ait olduğunu belirledi.

 

Özen’in tabancayla vurulduktan sonra sulama kanalına atıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.