Sulama kanalında mahsur kalan at kurtarıldı

DENİZLİ 17.11.2020 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sulama kanalında mahsur kalan at kurtarıldı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 3 metre derinliğindeki sulama kanalına düşen at mahsur kaldı. Talihsiz atın yardımına itfaiye ekipleri yetişti.   Olay, Pamukkale İlçesi Çeltik Mahallesi’nde meydana geldi. Bir çiftçiye ait at nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı sulama kanalına düştü. Sahibi tarafından kanaldan kurtarılamayan at için itfaiye ekiplerinden yardım istendi.   Olay yerine Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Kayalık Şube ekipleri sevk edildi. 3 metre derinliğindeki ve etrafı tel örgülerle kaplı sulama kanalından atı kurtarmak için 2 itfaiye eri aşağı indi. Atı önce sakinleştiren ekipler daha sonra bağladığı halat ile kepçe yardımı ile kanaldan kurtardı.   Sulama kanalından kurtarılan at sahibine teslim edildi.      

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 3 metre derinliğindeki sulama kanalına düşen at mahsur kaldı. Talihsiz atın yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Çeltik Mahallesi’nde meydana geldi. Bir çiftçiye ait at nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı sulama kanalına düştü. Sahibi tarafından kanaldan kurtarılamayan at için itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

 

Olay yerine Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Kayalık Şube ekipleri sevk edildi. 3 metre derinliğindeki ve etrafı tel örgülerle kaplı sulama kanalından atı kurtarmak için 2 itfaiye eri aşağı indi. Atı önce sakinleştiren ekipler daha sonra bağladığı halat ile kepçe yardımı ile kanaldan kurtardı.

 

Sulama kanalından kurtarılan at sahibine teslim edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.