Süleyman Erdoğan; vekaleten yürüttüğü görevine asaleten atandı

GÜNDEM 08.04.2020 - 11:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Süleyman Erdoğan; vekaleten yürüttüğü görevine asaleten atandı

Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Süleyman Erdoğan, 7 Nisan tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten atandı.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.   Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre. Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne vekaleten getirilen Süleyman Erdoğan’ın, kararname ile asaleten atandığı yer aldı.     SÜLEYMAN ERDOĞAN KİMDİR? 1976 yılında Rize’de doğdu. Önce Güneysu İmam Hatip lisesinden 2000 yılında da Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. Aynı yıllarda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesinde gönüllü çalışmalar yürüttü. Mezuniyeti sonrası özel sektör tecrübesinin ardından, 2002 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi 22.Dönem Milletvekili Danışmanlığı yapmıştır. 2004-2014 yılları arasında Denizli Belediyesinde sırasıyla Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürütmüş olup, 2015 yılında Ekonomi Bakanlığı’nda müşavir olarak çalışmaya başlamıştır. 2016 yılında Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine vekaleten atandı. Mensubu olduğu sivil toplum kuruluşlarında gençlere yönelik çeşitli grup çalışmaları düzenlemiştir. Yöresel, kültür ve hemşeri derneklerinde üyelikleri bulunmaktadır. Futbol ve tekvando sporlarını amatör lisanslı olarak yapmıştır. Süleyman Erdoğan, Gül Hanım ile evli olup 2 çocuğu vardır.

Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Süleyman Erdoğan, 7 Nisan tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten atandı.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre. Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne vekaleten getirilen Süleyman Erdoğan’ın, kararname ile asaleten atandığı yer aldı.

 

 

SÜLEYMAN ERDOĞAN KİMDİR?

1976 yılında Rize’de doğdu. Önce Güneysu İmam Hatip lisesinden 2000 yılında da Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. Aynı yıllarda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesinde gönüllü çalışmalar yürüttü. Mezuniyeti sonrası özel sektör tecrübesinin ardından, 2002 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi 22.Dönem Milletvekili Danışmanlığı yapmıştır. 2004-2014 yılları arasında Denizli Belediyesinde sırasıyla Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürütmüş olup, 2015 yılında Ekonomi Bakanlığı’nda müşavir olarak çalışmaya başlamıştır. 2016 yılında Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine vekaleten atandı.



Mensubu olduğu sivil toplum kuruluşlarında gençlere yönelik çeşitli grup çalışmaları düzenlemiştir. Yöresel, kültür ve hemşeri derneklerinde üyelikleri bulunmaktadır. Futbol ve tekvando sporlarını amatör lisanslı olarak yapmıştır.



Süleyman Erdoğan, Gül Hanım ile evli olup 2 çocuğu vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.