Süleyman Karadeniz altın madalyayla dönüyor

SPOR 28.02.2021 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Süleyman Karadeniz altın madalyayla dönüyor

Denizlili Milli güreşçi Süleyman Karadeniz Ukrayna’da gerçekleştirilen 24. Outstanding Uluslararası Güreş Turnuvasında altın madalya kazandı.   Denizli ve Çivril'nin gururu Avrupa Şampiyonu Süleyman Karadeniz Ukrayna’da düzenlenen Outstanding Güreş Turnuvasında, 97 kilo finalinde Olimpiyat 2.si Ukraynalı Valeri Andretisev'i yenerek altın madalya kazandı.   Süleyman Karadeniz 97 Kg’da önce Alman, Ukrayna’lı ve İsviçreli yarı finalde Avrupa ikincisi Gürcü Elizbar Odikadze’yi zorlu bir mücadele sonunda (4-2) yenerek finale yükseldi. Milli güreşçi finalde Olimpiyat ikincisi Ukraynalı Valeri Andretisev ile karşılaşıp mücadeleden galibiyetle ayrılarak altın madalyanın sahibi oldu.

Denizlili Milli güreşçi Süleyman Karadeniz Ukrayna’da gerçekleştirilen 24. Outstanding Uluslararası Güreş Turnuvasında altın madalya kazandı.

 

Denizli ve Çivril'nin gururu Avrupa Şampiyonu Süleyman Karadeniz Ukrayna’da düzenlenen Outstanding Güreş Turnuvasında, 97 kilo finalinde Olimpiyat 2.si Ukraynalı Valeri Andretisev'i yenerek altın madalya kazandı.

 

Süleyman Karadeniz 97 Kg’da önce Alman, Ukrayna’lı ve İsviçreli yarı finalde Avrupa ikincisi Gürcü Elizbar Odikadze’yi zorlu bir mücadele sonunda (4-2) yenerek finale yükseldi. Milli güreşçi finalde Olimpiyat ikincisi Ukraynalı Valeri Andretisev ile karşılaşıp mücadeleden galibiyetle ayrılarak altın madalyanın sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.