Süleyman Kocasert' Den Bayram Mesajı

DENİZLİ 28.10.2017 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Süleyman Kocasert' Den Bayram Mesajı

Biliyoruz ki Cumhuriyetimiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için atılan adımların  en önemlisidir. Büyük fedakarlıklarla ulaşılan  Cumhuriyetin 94.kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.   Cumhuriyetimizin kuruluşunda benimsenen ortak duygular ve hedefler bizleri her geçen ün daha ileriye taşımaya devam ediyor.Geçen 94 yıl içerisinde, tıpkı 15 Temmuz ihanet girişiminde olduğu gibi çok defalar Cumhuriyeti hedefleyen badirelerden alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da ülkemiz üzerinde hesabı olanlar olacaktır fakat Türk Milletinin her ferdi, Cumhuriyeti yaşatmanın ve güçlendirmenin, en önemli görev olduğunun bilincindedir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz.  

Biliyoruz ki Cumhuriyetimiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için atılan adımların  en önemlisidir. Büyük fedakarlıklarla ulaşılan  Cumhuriyetin 94.kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunda benimsenen ortak duygular ve hedefler bizleri her geçen ün daha ileriye taşımaya devam ediyor.Geçen 94 yıl içerisinde, tıpkı 15 Temmuz ihanet girişiminde olduğu gibi çok defalar Cumhuriyeti hedefleyen badirelerden alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da ülkemiz üzerinde hesabı olanlar olacaktır fakat Türk Milletinin her ferdi, Cumhuriyeti yaşatmanın ve güçlendirmenin, en önemli görev olduğunun bilincindedir.


Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.