Süleyman Urkay istifa etti

SPOR 22.10.2016 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Süleyman Urkay istifa etti

denizli haber / denizli 20 haber / Süleyman Urkay istifa etti

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor- Gaziantep BŞB spor maçı sonrası istifa ettiğini, yönetimin ikna etmek için görüştükleri belirtildi. Başkan Süleyman Urkay’ın istifa nedeninin ise Denizli’nin önde gelen isimlerinin destek vermediği için istifa ettiği belirtildi. Süleyman Urkay’ın istifa ettiği açıklamasından sonra Denizlispor Yönetim Kurulu’nun toplandığını ve Urkay’ı ikna etmek için toplantı düzenledikleri belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Süleyman Urkay istifa etti

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor- Gaziantep BŞB spor maçı sonrası istifa ettiğini, yönetimin ikna etmek için görüştükleri belirtildi.

Başkan Süleyman Urkay’ın istifa nedeninin ise Denizli’nin önde gelen isimlerinin destek vermediği için istifa ettiği belirtildi. Süleyman Urkay’ın istifa ettiği açıklamasından sonra Denizlispor Yönetim Kurulu’nun toplandığını ve Urkay’ı ikna etmek için toplantı düzenledikleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.