Süleyman Urkay ve yanındakiler tesisleri bastı

ASAYİŞ 23.10.2019 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Süleyman Urkay ve yanındakiler tesisleri bastı

Denizlispor yönetiminin Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaşanan süreci değerlendirdiği basın toplantısı sırasında eski başkan Süleyman Urkay ve yanında bulunanlar basın toplantı odasına girmek istedi. Yaşanan arbedenin ardından Urkay ve yanındakiler kulüp görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Denizlispor yöneticilerinin basın mensuplarından gelen soruları cevapladığı sırada dışarıda bulunan eski kulüp başkanı Süleyman Urkay ve yanında bulunanlar toplantı salonuna girmek istedi. Dışarıda bulunan kulüp görevlileri ile taraftarların engel olmaya çalıştığı Urkay ve yanındakiler, küfür ve hakaretler ederken, Urkay'ın yanında bulunan şahsın silah çektiği kameralara yansıdı. Kulüpte bulunanlar tarafından dışarı çıkarılan Urkay ve yanındakiler dışarıda da tehtitlere devam ederken, kulüp görevlileri emniyetten destek istedi.     Olay yerinden araçla uzaklaşan eski Başkan Süleyman Urkay ve Tuncay Berber polis tarafından kulüp binasına yakın bir yerde gözaltına alındı. Süleyman Urkay'ın kardeşi Zafer Urkay'ın yakalanması için başlatılan çalışma ise devam ediyor.   Olayla ilgili başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor.    

Denizlispor yönetiminin Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaşanan süreci değerlendirdiği basın toplantısı sırasında eski başkan Süleyman Urkay ve yanında bulunanlar basın toplantı odasına girmek istedi. Yaşanan arbedenin ardından Urkay ve yanındakiler kulüp görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.


Denizlispor yöneticilerinin basın mensuplarından gelen soruları cevapladığı sırada dışarıda bulunan eski kulüp başkanı Süleyman Urkay ve yanında bulunanlar toplantı salonuna girmek istedi. Dışarıda bulunan kulüp görevlileri ile taraftarların engel olmaya çalıştığı Urkay ve yanındakiler, küfür ve hakaretler ederken, Urkay'ın yanında bulunan şahsın silah çektiği kameralara yansıdı. Kulüpte bulunanlar tarafından dışarı çıkarılan Urkay ve yanındakiler dışarıda da tehtitlere devam ederken, kulüp görevlileri emniyetten destek istedi.

 

 

Olay yerinden araçla uzaklaşan eski Başkan Süleyman Urkay ve Tuncay Berber polis tarafından kulüp binasına yakın bir yerde gözaltına alındı. Süleyman Urkay'ın kardeşi Zafer Urkay'ın yakalanması için başlatılan çalışma ise devam ediyor.


 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.