Sultanlar Hayata Döndü

DENİZLİ 16.01.2017 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sultanlar Hayata Döndü

Voleybolda geçtiğimiz sene fırtına gibi esen Denizli’nin Sultanları, genç ve altyapı ağırlıklı kadrosuyla başladığı yeni sezonda ilk galibiyetini 10. cu haftada Muğla karşısında elde etmiş oldu.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Denizli Gençlik Hizmetleri Bayan Voleybol Takımı, Pazar günü Muğla Büyükşehir Belediye takımını ağırladı.   Grupta haftanın en kritik maçı olarak görülen müsabaka Merkez Spor Salonunda dolu tribünler önünde oynandı. Maçı ev sahibi ekipte Kulüp Başkanı Tamer Besim ve Asbaşkan Ali Çelebi birlikte izledi. YENİ TRANSFERLER GÜÇ KATTI Bu sezon altyapıya yönelip genç bir kadro ile mücadele eden Denizli Gençlik takımında devre arası transferleri maçta forma giydi. Gelişim Koleji’nden gelen Melisa Sivrikaya ve Antalya Kepez’den transfer edilen Cennet Kandıran, ilk maçlarında takıma uyumları ile dikkat çekti.  SULTANLARDAN ÖZLENEN TABLO Maça iyi başlayan Denizli Gençlik, Tuğçe’nin etkili servisleri ve Naciye’nin üstün formu ile üst üste sayılar buldu. İlk seti 25-20 alan ev sahibi, ikinci sete ise tutuk başladı.   5-0 sette geriye düşen Sultanların yardımına Aylin’in etkili servisleri yetişti ve bu sette 25-17 Denizli’nin üstünlüğü ile geçti. Üçüncü sette direnci kırılan Muğla temsilcisi çok direnemedi ve bu seti 25-17 alana Denizli Gençlik sezon ilk galibiyetine seyircisi önünde 3-0 lık skorla ulaşmış oldu.  ANTRENÖR OBAN “MAÇIN ÖNEMİNİ SPORCULARIM ÇOK İYİ BİLİYORDU Denizli Gençlik Hizmetleri Başantrenörü Mehmet Oban maç sonunda yaptığı açıklamada kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Hafta boyunca yaptıkları çalışmalarda kazanmak dışında başka bir şey düşünmediklerini belirten Oban, seyirci desteğini arkalarına alarak maça yüksek özgüvenle başladıklarını, bunu maça yayarak çok ihtiyaçları olan bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.   Hafta içinde sosyal medya hesabından tüm sporseverleri maça davet eden Antrenör Oban, soğuk havaya rağmen kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.  Haftayı 3 puanla kapatarak moral bulan Denizli’nin Sultanları,  önümüzdeki hafta deplasmanda Antalya Park takımıyla karşılaşacak. 
Voleybolda geçtiğimiz sene fırtına gibi esen Denizli’nin Sultanları, genç ve altyapı ağırlıklı kadrosuyla başladığı yeni sezonda ilk galibiyetini 10. cu haftada Muğla karşısında elde etmiş oldu.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Denizli Gençlik Hizmetleri Bayan Voleybol Takımı, Pazar günü Muğla Büyükşehir Belediye takımını ağırladı.

 

Grupta haftanın en kritik maçı olarak görülen müsabaka Merkez Spor Salonunda dolu tribünler önünde oynandı. Maçı ev sahibi ekipte Kulüp Başkanı Tamer Besim ve Asbaşkan Ali Çelebi birlikte izledi.


YENİ TRANSFERLER GÜÇ KATTI


Bu sezon altyapıya yönelip genç bir kadro ile mücadele eden Denizli Gençlik takımında devre arası transferleri maçta forma giydi. Gelişim Koleji’nden gelen Melisa Sivrikaya ve Antalya Kepez’den transfer edilen Cennet Kandıran, ilk maçlarında takıma uyumları ile dikkat çekti. 


SULTANLARDAN ÖZLENEN TABLO


Maça iyi başlayan Denizli Gençlik, Tuğçe’nin etkili servisleri ve Naciye’nin üstün formu ile üst üste sayılar buldu. İlk seti 25-20 alan ev sahibi, ikinci sete ise tutuk başladı.

 

5-0 sette geriye düşen Sultanların yardımına Aylin’in etkili servisleri yetişti ve bu sette 25-17 Denizli’nin üstünlüğü ile geçti. Üçüncü sette direnci kırılan Muğla temsilcisi çok direnemedi ve bu seti 25-17 alana Denizli Gençlik sezon ilk galibiyetine seyircisi önünde 3-0 lık skorla ulaşmış oldu. 


ANTRENÖR OBAN “MAÇIN ÖNEMİNİ SPORCULARIM ÇOK İYİ BİLİYORDU


Denizli Gençlik Hizmetleri Başantrenörü Mehmet Oban maç sonunda yaptığı açıklamada kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Hafta boyunca yaptıkları çalışmalarda kazanmak dışında başka bir şey düşünmediklerini belirten Oban, seyirci desteğini arkalarına alarak maça yüksek özgüvenle başladıklarını, bunu maça yayarak çok ihtiyaçları olan bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

 

Hafta içinde sosyal medya hesabından tüm sporseverleri maça davet eden Antrenör Oban, soğuk havaya rağmen kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 


Haftayı 3 puanla kapatarak moral bulan Denizli’nin Sultanları,  önümüzdeki hafta deplasmanda Antalya Park takımıyla karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.