Sultanlar, Kaymakam Balcıoğlu’nu ziyaret etti

SPOR 25.03.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sultanlar, Kaymakam Balcıoğlu’nu ziyaret etti

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, esnaf desteği ve sponsorluğunda kurulan, müsabakalara katıldıkları ilk yıl ‘Genç Kızlar’ kategorisinde il 3. Olan ‘Esnaf Spor Kız Voleybol Takımı’ oyuncularını makamında kabul etti.   Ziyarette Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Esnafspor Kulübü Başkanı Mensur Aydemir, takım antrenörü Pınar Çelik, sporcular Sena Nur Yıldırım, Nurhan Genç, Beyza Demir ve takım sponsorlarından Cemil Genç hazır bulundu.     Derslerden arta kalan zamanlarda antrenmanlara çıkarak müsabakalara gönüllü antrenörlerin gözetiminde hazırlanan sporcuların aldıkları kupadan gurur duyduğunu belirten Kaymakam Balcıoğlu, “Derslerinde başarılı kızlarımızın sporla da ilgilenmeleri, müsabakalara çıkıp il 3. Sü olmaları çok güzel. Gönüllü antrenörlerin gözetiminde, maçlara hazırlanan kızlarımız esnafımızın desteğiyle liği başarıyla bitirdi. Hepsini kutluyorum. Kaymakamlık olarak takımımıza desteklerimiz sürecek. İlçemizde kutladığımız "Pamukkale Nomofobi Günü"nde kızlarımızın bağımlılık yapan cihazlardan uzak durup, sporla ilgilenmeleri beni gururlandırdı.” Dedi. Kulüp Başkanı Mensur Aydemir’de, esnaf desteğiyle büyük başarı yakalayan takımın önümüzdeki sezonda da büyük başarılara imza atacağını söyledi. Takımın alt yapısında oyuncu yetiştirilmesi için çalışma yapacaklarını belirten Aydemir, “Voleybol sporunun kızlarımız arasında daha da yaygınlaşmasını, lisanslı sporcularımızın çoğalmasını ve liğde mücadele eden takım sayımızın artmasını istiyoruz. İlçe Kaymakamımız önderliğinde ilçe milli eğitim müdürlüğümüz tarafından takımımızın idman yapabilmesi için spor salonlarının kapıları açıldı. Çalışmalarımızı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kapalıspor Salonu’nda yapıyoruz. Gönüllü antrenörlerimiz sayesinde, sporcularımızın büyük fedakârlığıyla il 3. Lüğünü kazandık. Yeri geldi bazı müsabakalara sporcularımız yedeksiz çıktı. Hepsini kutluyorum” dedi.  

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, esnaf desteği ve sponsorluğunda kurulan, müsabakalara katıldıkları ilk yıl ‘Genç Kızlar’ kategorisinde il 3. Olan ‘Esnaf Spor Kız Voleybol Takımı’ oyuncularını makamında kabul etti.

 

Ziyarette Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Esnafspor Kulübü Başkanı Mensur Aydemir, takım antrenörü Pınar Çelik, sporcular Sena Nur Yıldırım, Nurhan Genç, Beyza Demir ve takım sponsorlarından Cemil Genç hazır bulundu.

 

 

Derslerden arta kalan zamanlarda antrenmanlara çıkarak müsabakalara gönüllü antrenörlerin gözetiminde hazırlanan sporcuların aldıkları kupadan gurur duyduğunu belirten Kaymakam Balcıoğlu, “Derslerinde başarılı kızlarımızın sporla da ilgilenmeleri, müsabakalara çıkıp il 3. Sü olmaları çok güzel. Gönüllü antrenörlerin gözetiminde, maçlara hazırlanan kızlarımız esnafımızın desteğiyle liği başarıyla bitirdi. Hepsini kutluyorum. Kaymakamlık olarak takımımıza desteklerimiz sürecek. İlçemizde kutladığımız "Pamukkale Nomofobi Günü"nde kızlarımızın bağımlılık yapan cihazlardan uzak durup, sporla ilgilenmeleri beni gururlandırdı.” Dedi. Kulüp Başkanı Mensur Aydemir’de, esnaf desteğiyle büyük başarı yakalayan takımın önümüzdeki sezonda da büyük başarılara imza atacağını söyledi. Takımın alt yapısında oyuncu yetiştirilmesi için çalışma yapacaklarını belirten Aydemir, “Voleybol sporunun kızlarımız arasında daha da yaygınlaşmasını, lisanslı sporcularımızın çoğalmasını ve liğde mücadele eden takım sayımızın artmasını istiyoruz. İlçe Kaymakamımız önderliğinde ilçe milli eğitim müdürlüğümüz tarafından takımımızın idman yapabilmesi için spor salonlarının kapıları açıldı. Çalışmalarımızı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kapalıspor Salonu’nda yapıyoruz. Gönüllü antrenörlerimiz sayesinde, sporcularımızın büyük fedakârlığıyla il 3. Lüğünü kazandık. Yeri geldi bazı müsabakalara sporcularımız yedeksiz çıktı. Hepsini kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.