Sultanlar Moral Arayışında

SPOR 16.02.2018 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sultanlar Moral Arayışında

Voleybol bayanlar 2. Ligde mücadele eden Denizli’nin Sultanları, üst üste aldığı Gelişim Koleji ve İzmirspor mağlubiyetlerini unutmak istiyor. Sultanlar, Pazar günü 15.00’te Aydın BŞB takımını ağırlayacak.   Bu sezon gençlerden kurulu altyapı ağırlıklı kadroyla mücadele eden Denizli Gençlik, ligde beşinci sıraya demirledi. Son haftalarda form düşüklüğü görülen Sultanlar, iç sahada şampiyonluk adaylarından Gelişim Koleji’ne ve hafta içi maçında deplasmanda İzmirspor’a 3-0’lık sonuçlarla mağlup oldu.   RAKİP AYDIN, HEDEF GALİBİYET   20. hafta maçında Aydın BŞB ile karşılaşacak Denizli Gençlik, maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Oban, sezon sonuna yaklaştıkları için oyuncularının maçlara motivasyonda zorluk yaşadığını, alınan mağlubiyetleri Aydın BŞB karşısında galip gelerek affettirmek istediklerini söyledi.   Denizli Gençlik - Aydın BŞB karşılaşması 18 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonunda saat 15.00’te başlayacak.

Voleybol bayanlar 2. Ligde mücadele eden Denizli’nin Sultanları, üst üste aldığı Gelişim Koleji ve İzmirspor mağlubiyetlerini unutmak istiyor. Sultanlar, Pazar günü 15.00’te Aydın BŞB takımını ağırlayacak.

 

Bu sezon gençlerden kurulu altyapı ağırlıklı kadroyla mücadele eden Denizli Gençlik, ligde beşinci sıraya demirledi. Son haftalarda form düşüklüğü görülen Sultanlar, iç sahada şampiyonluk adaylarından Gelişim Koleji’ne ve hafta içi maçında deplasmanda İzmirspor’a 3-0’lık sonuçlarla mağlup oldu.

 

RAKİP AYDIN, HEDEF GALİBİYET

 

20. hafta maçında Aydın BŞB ile karşılaşacak Denizli Gençlik, maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Oban, sezon sonuna yaklaştıkları için oyuncularının maçlara motivasyonda zorluk yaşadığını, alınan mağlubiyetleri Aydın BŞB karşısında galip gelerek affettirmek istediklerini söyledi.

 

Denizli Gençlik - Aydın BŞB karşılaşması 18 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonunda saat 15.00’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.