Sultanlar Perdeyi Açıyor

SPOR 28.10.2016 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sultanlar Perdeyi Açıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Sultanlar Perdeyi Açıyor

Pazar günü yeni sezonun ilk maçında Gelişim Koleji ile karşılaşacak Denizli Gençlik Bayan Voleybol Takımı genç kadrosuyla parkeye çıkacak.   Voleybol bayanlarda profesyonel liglerde ki tek temsilcimiz Denizli Gençlik Hizmetleri takımı, 30 Ekim Pazar günü yeni sezona merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezon müthiş işler başaran ve play-offlara kalarak çok yüksek bütçeli takımları geride bırakan Denizli’nin Sultanları, gençleşen kadrosuyla bu sezonda aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.   MAÇ PAZAR 14.00’TE, MERKEZ SPOR SALONUNDA                 Antrenör Mehmet Oban liderliğinde çalışmalarını sürdüren Sultanlarda, tek hedef sahadan galip ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak. 30 Ekim Pazar günü Merkez Spor Salonunda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Antrenör Oban, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine seyirciyi tribünde görmek istediklerini kaydetti.   İBANOĞLU’DAN YENİ SEZON MESAJI Voleybolcuların maçlarını geçtiğimiz sezon yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon öncesi Sultanlara başarılar diledi. Denizli Gençlik bayan voleybol takımının geçtiğimiz sezon şehirde iyi bir sinerji yakaladığını kaydeden İbanoğlu, Gelişim Koleji maçıyla sezonu açacak Sultanlara yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Sultanlar Perdeyi Açıyor

Pazar günü yeni sezonun ilk maçında Gelişim Koleji ile karşılaşacak Denizli Gençlik Bayan Voleybol Takımı genç kadrosuyla parkeye çıkacak.

 

Voleybol bayanlarda profesyonel liglerde ki tek temsilcimiz Denizli Gençlik Hizmetleri takımı, 30 Ekim Pazar günü yeni sezona merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezon müthiş işler başaran ve play-offlara kalarak çok yüksek bütçeli takımları geride bırakan Denizli’nin Sultanları, gençleşen kadrosuyla bu sezonda aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

 

MAÇ PAZAR 14.00’TE, MERKEZ SPOR SALONUNDA

               

Antrenör Mehmet Oban liderliğinde çalışmalarını sürdüren Sultanlarda, tek hedef sahadan galip ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak. 30 Ekim Pazar günü Merkez Spor Salonunda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Antrenör Oban, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine seyirciyi tribünde görmek istediklerini kaydetti.

 

İBANOĞLU’DAN YENİ SEZON MESAJI

Voleybolcuların maçlarını geçtiğimiz sezon yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezon öncesi Sultanlara başarılar diledi. Denizli Gençlik bayan voleybol takımının geçtiğimiz sezon şehirde iyi bir sinerji yakaladığını kaydeden İbanoğlu, Gelişim Koleji maçıyla sezonu açacak Sultanlara yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.