Süpçin: İYİ PARTİ iyice istifa etti

SİYASET 05.09.2018 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Süpçin: İYİ PARTİ iyice istifa etti

İyi Parti ilçe Başkanı Avukat Adem Süpçin, almış oldukları istifa kararı ile alakalı bir açıklama yaptı.   30 Ağustos’ta başkanlık divanının almış olduğu yenilenme çalışmalarına imkân ve fırsat vermekle birlikte yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla il başkanları ve yönetim kurullarının birlikte istifa etmeleri yönündeki tavsiye kararının tebliğ edilmesinden sonra “İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu" Üyelerimiz ile yapılan toplantı neticesinde, il başkanlığının elini rahatlatmak adına tüm üyelerin ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi yönünde görüş birliğine varılmış olup, başta Pamukkale İlçe Başkanımız Avukat Adem Süpçin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri istifa etmiştir.         Genel merkezimizin olağanüstü kurultay sonrası teşkilatlar nezdinde yenilenme çalışmalarını hızlandırması ve katkı sağlaması açısından üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştirmenin huzurunu yaşamaktayız.   İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı bu süreçten güçlenerek çıkacaktır ve aynı azim ve kararlılıkla görevine kaldığı yerden devam etmeye hazırdır.   Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızla birlikte her türlü zorluğa ve tehdide rağmen Güçlü bir TÜRKİYE yolunda, İYİLİK hareketinin cesur ve fedakar neferleri olarak mücadelemiz sürecektir.

İyi Parti ilçe Başkanı Avukat Adem Süpçin, almış oldukları istifa kararı ile alakalı bir açıklama yaptı.

 

30 Ağustos’ta başkanlık divanının almış olduğu yenilenme çalışmalarına imkân ve fırsat vermekle birlikte yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla il başkanları ve yönetim kurullarının birlikte istifa etmeleri yönündeki tavsiye kararının tebliğ edilmesinden sonra “İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu" Üyelerimiz ile yapılan toplantı neticesinde, il başkanlığının elini rahatlatmak adına tüm üyelerin ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi yönünde görüş birliğine varılmış olup, başta Pamukkale İlçe Başkanımız Avukat Adem Süpçin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri istifa etmiştir.

 

 

 

 

Genel merkezimizin olağanüstü kurultay sonrası teşkilatlar nezdinde yenilenme çalışmalarını hızlandırması ve katkı sağlaması açısından üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştirmenin huzurunu yaşamaktayız.

 

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı bu süreçten güçlenerek çıkacaktır ve aynı azim ve kararlılıkla görevine kaldığı yerden devam etmeye hazırdır.

 

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızla birlikte her türlü zorluğa ve tehdide rağmen Güçlü bir TÜRKİYE yolunda, İYİLİK hareketinin cesur ve fedakar neferleri olarak mücadelemiz sürecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.