Süper transfer Denizli'yi uçurur

SPOR 01.11.2019 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Süper transfer Denizli'yi uçurur

TBL ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na bir transfer daha gerçekleştirdi. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Teksüt Bandırma’da oynayan Erkin Şenel, bundan sonra Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı için ter dökecek.   Sezona iyi bir giriş yapan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Süper Lig ekibinden bir takviye yaptı. 17 Ocak 1999 doğumlu ve 1.91 boyundaki 2 numaralı oyuncu bu sezon Merkezefendi Basket’in başarısı için parkede ter dökecek. Kariyerinde 80’e yakın milli takım formasını giyen Erkin Şenel, yeni takımında başarılı olmak için geldiğini söyledi. Şenel, “Bu sezon lige süper lig ekiplerinden Teksüt Bandırma’da başladım. Artık tüm gücümle Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın şampiyon olması için çaba göstereceğim. Bana bu formayı layık gören başkanıma, hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

TBL ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na bir transfer daha gerçekleştirdi. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Teksüt Bandırma’da oynayan Erkin Şenel, bundan sonra Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı için ter dökecek.

 

Sezona iyi bir giriş yapan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Süper Lig ekibinden bir takviye yaptı. 17 Ocak 1999 doğumlu ve 1.91 boyundaki 2 numaralı oyuncu bu sezon Merkezefendi Basket’in başarısı için parkede ter dökecek. Kariyerinde 80’e yakın milli takım formasını giyen Erkin Şenel, yeni takımında başarılı olmak için geldiğini söyledi. Şenel, “Bu sezon lige süper lig ekiplerinden Teksüt Bandırma’da başladım. Artık tüm gücümle Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın şampiyon olması için çaba göstereceğim. Bana bu formayı layık gören başkanıma, hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.