Suriye’de Ateşkesin Ardından Reina Katliamı!

DİĞER 03.01.2017 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Suriye’de Ateşkesin Ardından Reina Katliamı!

Suriye bataklığındaki savaş, 6 yılını doldurdu. Burada en çok rahatsızlığı ise Türkiye yaşıyor. Bir yandan üç milyon Suriyeli mültecilere kapılarını açtı bir yandan DAEŞ ve PKK Teröristleri yolgeçen hanı gibi Türkiye’ye sızdılar.

Türkiye – Rusya –İran, bir araya gelip Suriye’de ateşkes üzerinde anlaşmaya varması ve Suriye’de ateşkes’in hemen ardından yılbaşı gecesi Reina eğlence merkezinde katliam meydana getirdiler.   Fransa Bataclon Konser salonu katliamı gibi katliam yaşandı. Suriye ateşkesinden rahatsızlık duyanların amacı Türkiye’ye korku yaymak. Bu eylemin bir amacı da Türkiye’de yılbaşı kutlamak isteyen insanlar ve Yılbaşı kutlamasına karşı çıkan Müslümanları karşı karşıya getirmekti…   Suriye ateşkes toplantısı öncesinde, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi’ne yapılan suikast Suriye’de ateşkesi durdurmak içindi. Büyükelçi’yi vurduranlar Türkiye ile Rusya’nın işbirliği yapmasını istemiyorlardı. Tam tersi oldu. Türkiye - Rusya daha çok yakınlaştı. Rusya ile ABD’nin ilişkileri bozuldu. Rusya ilişkileri dondurdu, ABD Başkanı Barak Obama 35 Rus diplomatını sınır dışı etti.   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!    
Suriye bataklığındaki savaş, 6 yılını doldurdu. Burada en çok rahatsızlığı ise Türkiye yaşıyor. Bir yandan üç milyon Suriyeli mültecilere kapılarını açtı bir yandan DAEŞ ve PKK Teröristleri yolgeçen hanı gibi Türkiye’ye sızdılar.

Türkiye – Rusya –İran, bir araya gelip Suriye’de ateşkes üzerinde anlaşmaya varması ve Suriye’de ateşkes’in hemen ardından yılbaşı gecesi Reina eğlence merkezinde katliam meydana getirdiler.

 

Fransa Bataclon Konser salonu katliamı gibi katliam yaşandı. Suriye ateşkesinden rahatsızlık duyanların amacı Türkiye’ye korku yaymak. Bu eylemin bir amacı da Türkiye’de yılbaşı kutlamak isteyen insanlar ve Yılbaşı kutlamasına karşı çıkan Müslümanları karşı karşıya getirmekti…

 

Suriye ateşkes toplantısı öncesinde, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi’ne yapılan suikast Suriye’de ateşkesi durdurmak içindi. Büyükelçi’yi vurduranlar Türkiye ile Rusya’nın işbirliği yapmasını istemiyorlardı. Tam tersi oldu. Türkiye - Rusya daha çok yakınlaştı. Rusya ile ABD’nin ilişkileri bozuldu. Rusya ilişkileri dondurdu, ABD Başkanı Barak Obama 35 Rus diplomatını sınır dışı etti.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.