Suriyeli Recep, Tayyip bebekler taburcu edildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2018 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Suriyeli Recep, Tayyip bebekler taburcu edildi

Suriye’deki savaştan kaçarak Denizli’de yaşamaya başlayan çiftin üçüz bebeklerinden Recep ve Tayyip, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.  7 çocuğu ile birlikte 4 yıl önce Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti 6 ay önce üçüz bebek sevinci yaşadı. Halepli Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti, Denizli’de dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi. Bebeklerin sağlık problemleri yaşaması üzerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ulaşan aile Recep ve Tayyip bebekleri ameliyat ettirdi. Bebekler, sağlıklarına kavuşmalarının ardından Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Erkaleli, doktoru ve hemşireler tarafından uğurlandı.   

Suriye’deki savaştan kaçarak Denizli’de yaşamaya başlayan çiftin üçüz bebeklerinden Recep ve Tayyip, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. 


7 çocuğu ile birlikte 4 yıl önce Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti 6 ay önce üçüz bebek sevinci yaşadı. Halepli Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti, Denizli’de dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi. Bebeklerin sağlık problemleri yaşaması üzerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ulaşan aile Recep ve Tayyip bebekleri ameliyat ettirdi. Bebekler, sağlıklarına kavuşmalarının ardından Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Erkaleli, doktoru ve hemşireler tarafından uğurlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.